Rezanci s piletinom

Uživajte u ovom laganom obroku!
Vrijeme pripreme: 30 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 340 g udon rezanaca
- 3 žlice maslaca od kikirikija
- 3 žlice umaka od soje
- 2 žlice sezamovog ulja
- 1 žlice meda
- 1 žlice soka od limete
- 1 nasjeckani češanj češnjaka
- 2 šalice kuhane nasjeckane piletine
- 2 šalice brokule
- 2 tanko narezana avokada
- 2 tanko narezana zelena luka
- 1 žličica sezama
Priprema
Skuhajte rezance prema uputama na pakiranju i ocijedite.
U rezance dodajte maslac od kikirikija, umak od soje, sezamovo ulje, med, sok od limete i češnjak. Dobro promiješajte.
Stavite rezance na tanjur. Na njih stavite piletinu, brokulu, avokado i zeleni luk. Ukrasite sjemenkama sezama i poslužite toplo.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Jela od mesaPržena piletina s brokulom i smeđom riža30 min12345
-
Jela od mesaPiletina sa šarenim povrćem45 min12345
-
Jela od mesaPiletina s brokulom i indijskim oraščićima25 min12345
-
Jela od mesaPiletina s medom i limunom30 min12345
-
Jela od mesaPiletina punjena špinatom i sirom1:20h12345
Popularni recepti
-
DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
-
DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345
-
DesertiTiramisu s limunom45 min12345