Halibut s češnjakom i parmezanom

Ukusna i brzo spremna riba.
Vrijeme pripreme: 30 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 4 fileta halibuta
- 1/4 šalice omekšalog maslaca
- 1/4 šalice majoneze
- 1/2 šalice svježe naribanog parmezana
- 1/2 nasjeckane glavice luka
- 4 nasjeckana češnja češnjaka
- sok od 1/2 limuna
- sol
- papar
Priprema
Zagrijte pećnicu na 200C. Ribu posolite, popaprite i polijte sokom od limuna. Stavite u vatrostalnu posudu i pecite oko 6 minuta.
U međuvremenu pomiješajte preostale sastojke, izvadite ribu iz pećnice i prelijte ju smjesom od parmezanaa. Nastavite peći 5 do 10 minuta.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Jela od ribeHalibut s maslacem i limunom45 min12345
-
Jela od ribePečeni brancin s povrćem40 min12345
-
Jela od ribeBrzi ručak s tunom, tjesteninom i jajima10 min12345
-
Jela od ribeBakalar na bijelo2 h12345
-
Jela od ribeLosos sa đumbirom, narančom i peršinom50 min12345
Popularni recepti
-
DesertiBrzi kolač s malinama35 min12345
-
DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
-
DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345