Losos s bademima

Ukusan i zanimljiv ručak obogaćen povrćem.
Vrijeme pripreme: 20 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 450g lososa
- 1/2 žličice soli
- 1/2 žličice papra
- 1 žlica maslinovog ulja
- 150g kuhanih mahuna
- 180g prepolovljenih mini rajčica
- 3 žlice maslaca
- 1 nasjeckani mladi luk
- 1 češanj češnjaka
- 3 žlice parmezana
Priprema
Sol i papar natrljajte s obje strane lososa. Zagrijte ulje u tavi i pecite losos 5 minuta sa svake strane. Losos razlomite na velike komade i stavite sa strane.
Rastopite maslac na tavi, dodajte mladi luk i češnjak, i popecite 1 minutu. Dodajte kuhane mahune i začinite sa solju. Kuhajte 2 minute. Ubacite komade lososa i rajčice.
Dodajte parmezan i promiješajte. Poslužite toplo preko riže ili tjestenine.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Jela od ribeLosos punjen špinatom30 min12345
-
Jela od ribeLosos u azijskoj marinadi1 h12345
-
Jela od ribeLosos s češnjakom i đumbirom1 h12345
-
Jela od ribePljeskavice od lososa45 min12345
-
Jela od ribeLosos sa đumbirom, narančom i peršinom50 min12345
Popularni recepti
-
DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
-
DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345
-
DesertiTiramisu s limunom45 min12345