Losos s đumbirom

Ukusna, mirisna i sočna riba.
Vrijeme pripreme: 30 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 500g lososa
- 1 žlica sezamovog ulja
- 3 žlice meda
- 4 žlice soja umaka
- 4 žlice rižinog octa
- 3 do 4 nasjeckana češnjaka
- 1/2 žličice naribanog đumbira
Priprema
Pomiješajte sve tekuće sastojke, dodajte naribani đumbir i češnjak. Kuhajte na srednje visokoj temperaturi i pustite da proključa.
U međuvremenu pospite ribu solju i paprom. Zagrijte ulje u tavi, dodajte losos i pecite oko 2 minute sa svake strane.
Uklonite losos s vatre, prelijte umakom i poslužite uz rižu ili povrće.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Jela od ribeLosos punjen špinatom30 min12345
-
Jela od ribeLosos u azijskoj marinadi1 h12345
-
Jela od ribeLosos s češnjakom i đumbirom1 h12345
-
Jela od ribePljeskavice od lososa45 min12345
-
Jela od ribeLosos sa đumbirom, narančom i peršinom50 min12345
Popularni recepti
-
DesertiBrownie s tikvicama45 min12345
-
Jela od mesaTortilje sa šunkom i sirom10 min12345
-
Jela od mesaSvinjski medaljoni u umaku od senfa30 min12345
-
Jela od tjestenineTjestenina s kobasicama i vrhnjem30 min12345
-
DesertiTart s malinama i kremom od pistacija1 h12345
-
Jela bez glutena