Losos s mentom i pistacijama
 
    Jednostavan, a originalan ručak kojem nećete moći odoljeti.
            
            
                
                    Vrijeme pripreme: 30 min
                
                
                
                    Težina recepta:
                    
            
            - 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 12 malih prepolovljenih krumpira
- 2 žlice maslinovog ulja
- 600g fileta lososa
- Pesto
- 1 šalica svježe mente
- 55g pistacija
- 1 nasjeckani češanj češnjaka
- 20g sitno ribanog parmezana
- 125ml ekstra djevičanskog maslinovog ulja
Priprema
Mentu, pistacije, češnjak i parmezan usitnite u blenderu. Dodajte ulje i začinite solju i paprom.
 
 Krumpir skuhajte u slanoj vodi.
 
 Malo ulja pospite preko lososa i začinite solju i paprom. Losos pecite na vrućem ulju 2 do 3 minute sa svake strane. 
 
 Malo ulja pospite preko kuhanih krumpira. Krumpire stavite na zagrijanu tavu i povremeno ih okrećite. Pecite ih oko 2 minute.
 
 Stavite krumpir i losos na tanjur. Pospite s pestom i odmah poslužite.
        Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica    
     Provjerite
    Provjerite
Vezani recepti
- 
                
- 
                Jela od ribeLosos punjen špinatom30 min12345
- 
                Jela od ribeLosos u azijskoj marinadi1 h12345
- 
                Jela od ribeLosos s češnjakom i đumbirom1 h12345
- 
                Jela od ribePljeskavice od lososa45 min12345
- 
                Jela od ribeLosos sa đumbirom, narančom i peršinom50 min12345
Popularni recepti
- 
                Napitci
- 
                DesertiBrzi kolač s malinama35 min12345
- 
                DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
- 
                DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
- 
                Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
- 
                Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
 
     
     
     
     
     
    