Losos u bijelom umaku

Losos u bijelom umaku

Losos u bijelom umaku
  • Objavljeno: Petak, 01.02.2019.
  • Broj pregleda: 646
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Ovaj ukusan recept idealan je izbor za lagani hranjivi ručak
Izvor slike: Pexels
Vrijeme pripreme: 25 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • File lososa 
  • Sol i papar
  • 2 žlice maslinovog ulja

 

Umak

 

  • 3 dl jogurta
  • Žlica đumbira (u prahu ili svježeg naribanog)
  • 2 češnja češnjaka
  • 4 male žlice senfa
  1. Pećnicu zagrijte na 200 stupnjeva.
  2. File lososa začinite solju i paprom, te stavite u nauljenu vatrostalnu posudu.
  3. Stavite peći 20-25 minuta.
  4. Za to vrijeme pripremite umak tako što ćete pomiješati jogurt, đumbir, protisnuti češnjak, senf, sol i papar
  5. Kada je losos pečen prelijte umakom i poslužite dok je toplo.
Preuzmite CentarZdravlja vodič

Blagdanska kuharica

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti