Pečeni losos sa začinskim biljem
Fino začinjeni i sočni fileti lososa.
Vrijeme pripreme: 30 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 4 fileta lososa
- 1 žlica vinskog octa
- 1 žlica nasjeckanog peršina
- 1 žlica timijana
- 1/2 žličice papra
- 2 češnja češnjaka
- 1 žlica maslinovog ulja
- sol
Priprema
Filete posolite po želji. U blenderu miksajte ocat, peršin, timijan, češnjak, maslinovog ulje i papar dok smjesa ne postane kompaktna.
Zagrijte pećnicu na 180°C. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje. Premažite ga smjesom od češnjaka i pecite 12 do 20 minuta, ovisno o debljini fileta. Izvadite, pustite da stoji 3 do 4 minute i poslužite.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite
Vezani recepti
-
Vegetarijanska prehranaZapečene tikvice sa sirom i jajima1 h12345
-
Jela od ribeLosos punjen špinatom30 min12345
-
Jela od ribeLosos u azijskoj marinadi1 h12345
-
Jela od ribeLosos s češnjakom i đumbirom1 h12345
-
Jela od ribePljeskavice od lososa45 min12345
-
Jela od ribeLosos sa đumbirom, narančom i peršinom50 min12345
Popularni recepti
-
DesertiČokoladni kolač s datuljama i orasima1 h12345
-
Jela od mesaSendvič torta od mortadele i sira15 min12345
-
Jela od mesaSendviči s parizerom, kajganom i svježim povrćem15 min12345
-
Jela od mesa
-
Jela od mesaSalata s trajnom salamom, mozzarellom i rajčicama15 min12345
-
Deserti