Pečeni losos sa začinskim biljem

Pečeni losos sa začinskim biljem

Pečeni losos sa začinskim biljem
  • Objavljeno: Petak, 16.08.2013.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Fino začinjeni i sočni fileti lososa.
Vrijeme pripreme: 30 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 4 fileta lososa
  • 1 žlica vinskog octa
  • 1 žlica nasjeckanog peršina
  • 1 žlica timijana
  • 1/2 žličice papra
  • 2 češnja češnjaka
  • 1 žlica maslinovog ulja
  • sol

Priprema

Filete posolite po želji. U blenderu miksajte ocat, peršin, timijan, češnjak, maslinovog ulje i papar dok smjesa ne postane kompaktna.

Zagrijte pećnicu na 180°C. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje. Premažite ga smjesom od češnjaka i pecite 12 do 20 minuta, ovisno o debljini fileta. Izvadite, pustite da stoji 3 do 4 minute i poslužite.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti