Niskomasna tjestenina carbonara

Niskomasna tjestenina carbonara

Niskomasna tjestenina carbonara
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Broj pregleda: 14.850
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Napravite brzu i jednostavnu zdravu večeru
Vrijeme pripreme: 20 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 400g špageta
  • maslinovo ulje
  • 150g slanine
  • 1 veliki crveni luk, sitno sjeckani
  • 3 jaja
  • 50g parmezana, sitno sjeckanog
  • 2 žlice peršina, nasjeckanog

Priprema

  • Kuhajte tjesteninu u velikom loncu dok ne omekša.
  • U međuvremenu, zagrijte ulje i dodajte slaninu i luk. Pržite 3 do 4 minute, ili dok ne postane zlatno.
  • Ocijedite tjesteninu i umutite jaja u posudu sa vilicom. Dodajte ih u vruću tjesteninu. Promiješajte brzo.
  • Dodajte slaninu, parmezan, peršin, sol i papar na tjesteninu. Miješajte na vatri 1 do 2 minute i poslužite odmah.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti