Juha od špinata, češnjaka i celera

Juha od špinata, češnjaka i celera

Juha od špinata, češnjaka i celera
  • Objavljeno: Petak, 02.10.2015.
  • Broj pregleda: 377
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Ova juha će vas osvojiti odmah!
Vrijeme pripreme: 50 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 1 žlica ekstra djevičanskog maslinovog ulja
  • 1 nasjeckana glavica luka
  • 2 nasjeckana češnja češnjaka
  • 5 šalica povrtnog temeljca
  • 4 šalice nasjeckanog celera
  • 4 šalice špinata
  • sol
  • papar

Priprema

Zagrijte ulje u loncu. Dodajte luk i dinstajte 2 do 3 minute. Dodajte češnjak i dinstajte još 1 minutu. Dodajte temeljac, celer i krumpir. Pustite da proključa, poklopite i kuhajte još 20 minuta.

Uklonite s vatre, dodajte špinat i štapnim mikserom miješajte dok smjesa ne postane kompaktna. Vratite u lonac, dodajte sol i papar i kuhajte oko 5 minuta.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Isprobajte ove ukusne i sočne poslastice s tikvicama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti