Bruschetta od patlidžana

Savršen međuobrok.
Vrijeme pripreme: 20 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 2 šalice nasjeckanih rajčica
- 1 žlice nasjeckanog bosiljka
- 2 do 4 nasjeckana češnja češnjaka
- 1 žlica maslinovog ulja
- sol
- papar
- 1 patlidžan
Priprema
Patlidžan dobro operite i narežite ga na kriške. Pomiješajte sve sastojke, osim patlidžana i dobro promiješajte. Na neljepljivu tavu pecite patlidžan 2 do 3 minute sa svake strane. Uklonite s vatre i ravnomjerno na svaku krišku rasporedite smjesu od rajčica.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Vegetarijanska prehranaUmak od patlidžana i jogurta1 h12345
-
Vegetarijanska prehranaPatlidžani s mozzarellom i rajčicom30 min12345
-
Vegetarijanska prehranaDomaći ajvar4 h12345
-
Vegetarijanska prehranaVegetarijanske tortilje s humusom30 min12345
-
Vegetarijanska prehranaPečeni patlidžani sa češnjakom i peršinom20 min12345
Popularni recepti
-
DesertiBrzi kolač s malinama35 min12345
-
DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
-
DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345