Punjeni šampinjoni

Jednostavno, zdravo i ukusno jelo.
Vrijeme pripreme: 30 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 15 komada šampinjona
- 2 sitno nasjeckane rajčice
- 2 sitno nasjeckane glavice luka
- 1 žlica ekstra djevičanskog maslinovog ulja
- 1/2 šalice krušnih mrvica
- 1/4 žličice papra
- 1/4 šalice nasjeckanog feta sira
- bosiljak
Priprema
Zagrijte pećnicu na 200 °C. Svaku gljivu očistite i uklonite stabljiku. Nasjeckajte stabljike gljive te ih pomiješajte s rajčicama, lukom, uljem, krušnim mrvicama i paprom. Smjesom napunite svaku gljivu. Stavite u svaku gljivu komadić feta sira. Složite na lim za pečenje i pecite 10 minuta. Izvadite, dodajte bosiljak po želji i poslužite.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Vegetarijanska prehranaRižoto s gljivama1 h12345
-
Vegetarijanska prehranaPunjene gljive s gorgonzolom i orasima20 min12345
-
Vegetarijanska prehranaVegetarijanski burger od 3 sastojka10 min12345
-
Vegetarijanska prehranaVegetarijanske tortilje s humusom30 min12345
-
Vegetarijanska prehranaPečena bundeva s gljivama i škampima1 h12345
Popularni recepti
-
DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
-
DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345
-
DesertiTiramisu s limunom45 min12345