Ravioli sa sirom s tri vrste paprike

Šareni ravioli će vas jednostavno oduševiti.
Vrijeme pripreme: 35 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 500 g raviola sa sirom
- 50 ml maslinovog ulja
- 1 mala glavica crvenog luka, narezana na kockice
- 1 zelena babura (paprika), tanko narezana
- 1 crvena babura (paprika), tanko narezana
- 1 žuta babura (paprika), tanko narezana
- 500 ml pilećeg temeljca, podijeljenog
- 1 g mljevene crvene ljute paprike
Priprema
Dovedite veliki lonac lagano posoljene vode do vrenja. Kuhajte raviole u kipućoj vodi na 8 do 10 minuta, ili dok ne budu gotove, a zatim ih ocijedite.
Zagrijte maslinovo ulje u velikoj tavi na srednje jakoj vatri. Dinstajte luk i papriku dok ne omekša.
Zatim dodajte jednu šalicu temeljca, začinite s mljevenom paprikom i pirjajte na još 5 minuta.
Umiješajte preostali temeljac i kuhajte dok većina temeljca ne ispari.
Žlicom nanesite smjesu preko raviola.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Vegetarijanska prehranaTjestenina s brokulom30 min12345
-
Vegetarijanska prehrana
-
Vegetarijanska prehranaDomaći ajvar4 h12345
-
Vegetarijanska prehranaZapečene paprike sa sirom45 min12345
-
Vegetarijanska prehranaLazanje od špinata2:20h12345
Popularni recepti
-
DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
-
DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345
-
DesertiTiramisu s limunom45 min12345