Tortilje punjene gljivama i đumbirom
Lake za pripremu, zdrave i ukusne.
Vrijeme pripreme: 35 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 1 nasjeckana glavica luka
- 1 lovorov list
- 3 nasjeckana češnja češnjaka
- 2 žličice naribanoga đumbira
- 2 nasjeckane rajčice
- 1 žličica bosiljka
- 1/2 žličice soli
- 1/4 žličice papra
- 2 šalice nasjeckanog kupusa
- 4 tortilje
- 2 žlice maslinovog ulja
Priprema
Zagrijete ulje u tavi. Dodajte luk i dinstajte ga 2 do 3 minute. Dodajte đumbir, češnjak i lovorov list. Potom dodajte rajčice, sol, papar i bosiljak. Kuhajte 8 do 10 minuta. Dodajte gljive i kuhajte oko 15 minuta, dok ne puste svoje sokove.
Zagrijte tortilje u tavu. Napunite ih gljivama i svježim kupusom, zarolajte i poslužite.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite
Vezani recepti
-
-
Vegetarijanska prehranaTortilje punjene šampinjonima i đumbirom35 min12345
-
Vegetarijanska prehranaTortilje s bundevom i crnim grahom45 min12345
-
Vegetarijanska prehranaTortilje s gljivama i humusom od avokada35 min12345
-
Vegetarijanska prehranaMeksička juha s grahom25 min12345
-
Vegetarijanska prehranaTortilja od špinata i batata1 h12345
Popularni recepti
-
DesertiČokoladni kolač s datuljama i orasima1 h12345
-
Jela od mesaSendvič torta od mortadele i sira15 min12345
-
Jela od mesaSendviči s parizerom, kajganom i svježim povrćem15 min12345
-
Jela od mesa
-
Jela od mesaSalata s trajnom salamom, mozzarellom i rajčicama15 min12345
-
Deserti