Zapečene gljive

Ukusne gljive za 4 osobe.
Vrijeme pripreme: 35 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 450g šampinjona
- 2 žlice kapare
- 3 velika mljevena češnja češnjaka
- 2 žlice biljnog ulja
- 3 žlice nasjeckanog maslaca
- 2 žličice limunovog soka
- 1/4 šalice nasjeckanog peršina
- 1/8 žličice soli
- 1/8 žličice papra
Priprema
Zagrijte pećnicu na 230°C. Pomiješajte gljive, kapare, češnjak, ulje, sol i papar u plitku posudu za pečenje. Na vrha stavite maslac i pecite, povremeno miješajuči, oko 15 do 20 mnuta. Umiješajte sok od limuna i peršin te poslužite.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Vegetarijanska prehranaNamaz od batata i prosa25 min12345
-
Vegetarijanska prehranaPljeskavice od prosa i povrća20 min12345
-
Vegetarijanska prehranaBezglutenski njoki od batata1 h12345
-
Vegetarijanska prehranaKroketi od batata40 min12345
-
Vegetarijanska prehranaZapečeni batat s umakom od grčkog jogurta45 min12345
Popularni recepti
-
Jela od mesaSloženac od njoka, sira i špinata50 min12345
-
DesertiKolač od sira i maslaca od kikirikija45 min12345
-
Vegetarijanska prehranaPunjeni zapečeni krumpiri1:10h12345
-
Jela od mesaKelj varivo s piletinom i ružmarinom1 h12345
-
DesertiKolač od limuna i ricotta sira1:15h12345
-
NapitciSmoothie od borovnica i banane5 min12345