Zapečene gljive

Ukusne gljive za 4 osobe.
Vrijeme pripreme: 35 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 450g šampinjona
- 2 žlice kapare
- 3 velika mljevena češnja češnjaka
- 2 žlice biljnog ulja
- 3 žlice nasjeckanog maslaca
- 2 žličice limunovog soka
- 1/4 šalice nasjeckanog peršina
- 1/8 žličice soli
- 1/8 žličice papra
Priprema
Zagrijte pećnicu na 230°C. Pomiješajte gljive, kapare, češnjak, ulje, sol i papar u plitku posudu za pečenje. Na vrha stavite maslac i pecite, povremeno miješajuči, oko 15 do 20 mnuta. Umiješajte sok od limuna i peršin te poslužite.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Vegetarijanska prehranaNamaz od tikvica20 min12345
-
Vegetarijanska prehranaUmak od patlidžana i jogurta1 h12345
-
Vegetarijanska prehranaNamaz od batata i prosa25 min12345
-
Vegetarijanska prehranaPljeskavice od prosa i povrća20 min12345
-
Vegetarijanska prehranaBezglutenski njoki od batata1 h12345
Popularni recepti
-
DesertiBrzi kolač s malinama35 min12345
-
DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
-
DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345