ViraSoothe Spray Gel

Sve informacije o lijekovima i medicinskim proizvodima isključivo su informativne prirode. Svrha objavljenih informacija nije davanje potpunih informacija o primjeni, doziranju, mjerama opreza, uputama, upozorenjima i mogućim nuspojavama, interakcijama s drugima lijekovima i alergijskim reakcijama.

Napomena
Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svoj liječnika ili ljekarnika.
Opis

ViraSoothe Spray Gel

ViraSoothe Spray Gel učinkovito ublažava svrbež izazvan vodenim kozicama i pospješuje brže zarastanje kože. Tako doprinosi smanjenju rizika od infekcije i pojave ožiljaka.

Namijenjen je djeci starijoj od 6 mjeseci, a može se koristiti na cijelom tijelu.

Upute za uporabu: Prije nanošenja ViraSoothe gela u spreju, prvo operite i osušite ruke. Otključajte pumpicu okretanjem plastične zaštite. Držeći bočicu ViraSoothe Spray gela otprilike 10 cm od kože, prskajte gel na kožu. Ako je potrebno, laganim masiranjem utrljajte proizvod u kožu.

Saznajte više: www.stada.hr

Što su bezreceptni lijekovi?

Lijekovi koji su dokazano sigurni za uporabu u samoliječenju, dakle za koje ne treba prethodna liječnička preporuka, mogu se u ljekarnama nabaviti bez recepta.

Izdavanje manjeg broja takvih lijekova dozvoljeno je i u drogerijama.

Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku priloženu u ambalaži. Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.

Sponzorski članci