Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

nenedent® - baby

Sve informacije o lijekovima i medicinskim proizvodima isključivo su informativne prirode. Svrha objavljenih informacija nije davanje potpunih informacija o primjeni, doziranju, mjerama opreza, uputama, upozorenjima i mogućim nuspojavama, interakcijama s drugima lijekovima i alergijskim reakcijama.

Napomena
Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svoj liječnika ili ljekarnika.
Opis
nenedent® - baby

Zubna pasta sadrži gel silicijevog dioksida koji nježno čisti i uklanja zubne naslage (plak) s mliječnih zuba, a ksilitol štiti od karijesa.

Četkica u obliku navlake za prst izrađena je od visokokvalitetnog mekanog silikona i nježno masira i čisti desni.

Zubna pasta je bez fluora, bez natrij lauril sulfat (SLS), bez mentola, bez konzervansa, pH neutralna i ugodnog okusa.

Primjena

Zubna pasta + četkica u obliku navlake za prst:

  • za čišćenje i higijenu mliječnih zubića i desni
  • pakiranje: zubna pasta 20 mg i četkica u obliku navlake za prst
  • za bebe i djecu od 6 mjeseci do 2. godine života
Doziranje

Navucite nenedent® - baby četkicu u obliku navlake za prst na kažiprst. Četkica pritom mora biti točno iznad vrška kažiprsta.

Na četkicu stavite nenedent - baby zubnu pastu i oprezno kružnim pokretima očistite desni i zubiće Vašeg djeteta.
Poseban oblik četkice omogućava kontroliranu primjenu što poboljšava učinkovitost čišćenja. Na taj način prirodno i kroz igru pripremate dijete za kasnije samostalno pranje zubi. Nakon uporabe četkicu temeljito operite pod tekućom vodom.

Četkica može se oprati i u stroju za pranje posuđa.

Što su proizvodi s posebnom namjenom?

Proizvodi s posebnom namjenom su proizvodi ili pripravci koji se primjenjuju na koži ili koji dolaze u dodir sa sluznicom ili drugim dijelovima ljudskog tijela, kao npr. s usnicama, kosom, noktima itd.

Takvi proizvodi imaju točno određenu, specifičnu namjenu i ograničeno vrijeme primjene, vezano uz ublažavanje simptoma određenih zdravstvenih indikacija.

Sponzorski članci