Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Visocor OM 50

Sve informacije o lijekovima i medicinskim proizvodima isključivo su informativne prirode. Svrha objavljenih informacija nije davanje potpunih informacija o primjeni, doziranju, mjerama opreza, uputama, upozorenjima i mogućim nuspojavama, interakcijama s drugima lijekovima i alergijskim reakcijama.

Napomena
Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svoj liječnika ili ljekarnika.
Opis

Automatski digitalni uređaj s električnom pumpom za mjerenje krvnog tlaka na nadlaktici:

  • potpuno automatsko mjerenje krvnog tlaka i pulsa na zapešću
  • prikaz nepravilnog pulsa na zaslonu
  • veličina manžete 22-32 cm
  • klinički testirana točnost mjerenja / ISO 81060-2
  • funkcija datum/vrijeme
  • memorija - 60 zadnjih mjerenja
  • do 800 mjerenja s jednim setom baterija.
Primjena

Visocor OM 50 je digitalni mjerač krvnog tlaka koji se temelji na neinvazivnom i sigurnom mjerenju sistoličkog i dijastoličkog krvnog tlaka na nadlaktici i mjerenju pulsa kod odraslih osoba.

Za mjerenje krvnog  tlaka i pulsa koristi oscilometričku metodu.

Mjere opreza

Proizvod se preporučuje pacijentima s nestabilnim krvnim tlakom ili dijagnosticiranom hipertenzijom, za kućnu upotrebu ili kao potpora terapiji.

Prije korištenja uređaja molimo pažljivo pročitati uputu za upotrebu.

Što su proizvodi s posebnom namjenom?

Proizvodi s posebnom namjenom su proizvodi ili pripravci koji se primjenjuju na koži ili koji dolaze u dodir sa sluznicom ili drugim dijelovima ljudskog tijela, kao npr. s usnicama, kosom, noktima itd.

Takvi proizvodi imaju točno određenu, specifičnu namjenu i ograničeno vrijeme primjene, vezano uz ublažavanje simptoma određenih zdravstvenih indikacija.

Sponzorski članci