Hrskavi pileći zabatci s limunom

Hrskavi pileći zabatci s limunom

Hrskavi pileći zabatci s limunom
  • Objavljeno: Četvrtak, 16.10.2014.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Za prste polizati!
Vrijeme pripreme: 30 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 6 pilećih zabataka
  • sol
  • papar
  • 1 žlica maslinovog ulja
  • 1/2 limuna
  • 1 grančica ružmarina

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C.

Zabatke posolite i popaprite s obje strane. Ispod kožice stavite malo ružmarina. Zagrijte ulje u tavi i pecite piletinu tako da je kožica okrenuta prema dolje oko 8 minuta.

Na lim za pečenje stavite batake, tako da je kožica okrenuta prema dolje. Prelijte piletinu uljem iz tave. Limun narežite na kriške i poslažite na batake. Pecite oko 20 minuta.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti