Otkrijte najmekši jastuk za sigurnost vaše bebe

Otkrijte najmekši jastuk za sigurnost vaše bebe

Otkrijte najmekši jastuk za sigurnost vaše bebe
  • Objavljeno: Srijeda, 18.09.2019.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Dodir je jezik kojeg bebe najviše razumiju u prvim trenutcima života. Zbog toga roditelji posebno paze da je svakim dodirom njihova beba savršeno zaštićena i njegovana. Upravo iz jedne takve želje se razvio sada već popularni hrvatski brend - Baby Angel Wings.

Baby Angel Wings dječji jastuci s anđeoskim krilima kada obgrle bebe postaju njihova zaštita i sigurna luka, poput anđela čuvara. Međutim, u Angel Wingsu su otišli i korak dalje - svaki je jastuk prije slanja na svoje odredište opran Violeta Double Care deterdžentom i omekšivačem i tako odmah spreman za korištenje.

Bebina koža je i do 5 puta tanja od kože odraslih i nema razvijene samozaštitne mehanizme. I zato sve što je u dodiru s bebama zahtjeva čistoću najvišeg stupnja i sigurnosti. Stoga suradnja ova dva domaća brenda nije iznenađenje.Violeta Double care deterdžent i omekšivač su posebno kreirani za dječju odjeću i tkanine. Formula s 5x filtriranom vodom i njegujućim omekšavajućim micelama osigurava optimalnu njegu vlakana, a istovremeno je i sigurna pa se može koristiti bez straha da će koža vaše bebe biti izložena nepotrebnim kemikalijama. Proizvodi su dermatološki testirani, hipoalergeni, ne sadrže opasne sastojke kao što su umjetne boje, bjelila ili parabeni.

Početak uspješne suradnje je obilježen i zanimljivim foto snimanjem u zagrebačkoj Esplanadi. Mame i bebe su najljepši prizor za fotografiranje. Spontani su i iskreni, ali s malom djecom je to ujedno i izazov.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ojačajte imunitet i spriječite prehladu i gripu!

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop