Rodilište & Poliklinika Podobnik – 5 godina rada, rođeno više od 1400 beba

Rodilište & Poliklinika Podobnik – 5 godina rada, rođeno više od 1400 beba

Rodilište & Poliklinika Podobnik  – 5 godina rada, rođeno više od 1400 beba
  • Objavljeno: Četvrtak, 04.04.2013.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Rodilište & Poliklinika Podobnik prva je i jedina  privatna zdravstvena institucija  u Hrvatskoj koja  uz  ambulantnu pruža i bolničku skrb iz ginekologije i porodništva. Otvorena 2008. godine, na adresi Sv. Duh 112, u Zagrebu, nastala je iz želje da  se  ženama u Hrvatskoj  uz ambulantnu omogući   i drugačija, odnosno viša  razina  bolničke medicinske  usluge i smještaja.

Ove godine Rodilište & Poliklinika Podobnik slavi 5 godina rada, tijekom kojih je rođeno više od 1400 beba.

Pri osmišljavanju programa za rodilje, rukovodili su se najvažnijim konceptima za sve buduće majke, a to su sigurnost, udobnost, posvećenost rodilji  i najkvalitetnija zdravstvena usluga. Svaka rodilja na raspolaganju ima osobnog liječnika ginekologa, anesteziologa, neonatologa te više medicinskih sestara i primalja, koji brinu o njoj 24 sata dnevno, svo vrijeme njenog boravka u rodilištu.

Rodilište Podobnik opremljeno je najsuvremenijim rađaonama s modernim stolovima za rađanje koji se mogu prilagoditi različitim položajima, kako bi se rodilja osjećala što ugodnije tijekom poroda. Partnerima ili članovima obitelji omogućeno je prisustvo na porodu. Ukoliko se odluče za opciju bezbolnog poroda, rodiljama je na raspolaganju mogućnost epiduralne analgezije, čija će primjena umanjiti porođajne bolove. Osim toga, rodilište Podobnik jedino je u Zagrebu koje nudi mogućnost prirodnog poroda u vodi i poroda na stolčiću. Rodilište je opremljeno modernom tehnologijom za nadzor stanja djeteta te operacijskom salom i jedinicom intezivnog liječenja u slučaju potrebe dovršetka poroda carskim rezom.

Nakon poroda, rodilje su smještene u privatnim apartmanima s vlastitom kupaonicom. Stručno medicinsko osoblje brine o majkama i bebama, pomaže pri dojenju i njezi te kroz edukativno-praktični dio priprema majke za samostalnu brigu o djetetu po odlasku iz rodilišta. Majci i djetetu u privatnom apartmanu može se pridružiti i otac, što je još jedna od prednosti koje nude.

Rodilište & Poliklinika Podobnik nudi i vođenje svih pregleda tijekom trudnoće i najmoderniju ambulantnu uslugu. Od 4D ultrazvuka, kompletnih otkrivanja ranih kromosomskih grešaka i mogućih anomalija ploda, genetskih analiza, do same pripreme za porod

Najmodernija tehnologija, visoka kvaliteta usluge, cjelodnevna briga za pacijente te prilagođavanje individualnim željama i potrebama osnovne su značajke rada Rodilišta& Poliklinike Podobnik. Povjerenje im poklanja sve veći broj majki i obitelji diljem Hrvatske, ali i iz inozemstva. Svojom stručnošću te unapređenjem svojih usluga svakodnevno nastoje opravdati zadobiveno povjerenje te biti prvo odredište za sve žene koje  trebaju  neki  ambulantni ili bolnički  ginekološki tretman i za sve  majke koje žele obaviti porod u najboljim mogućim uvjetima za sebe i dijete.

U želji za stvaranjem obitelji, mnoge parove može obeshrabriti činjenica da taj proces ponekad traje duže nego što su očekivali. No, u današnje vrijeme, uz pomoć metoda medicinski potpomognute oplodnje, od dijagnostičkog postupka, specijalističkog savjeta, indukcije ovulacije i inseminacije do visokospecijaliziranih metoda (IVF/ICSI/TESA) u Rodilištu & Poliklinci Podobnik mnogi parovi uspijevaju ostvariti svoj san.

Trudnica.hr i Rodilište & Poliklinika Podobnik omogućit će najsretnijoj trudnici da upozna izgled svoje bebe i prije rođenja, te joj pokloniti 4D ultrazvuk!

Sve što morate napraviti je napisati nam zašto želite osvojiti 4d ultrazvuk!

Odgovor sa svojim kontakt podacima (Ime i prezime, adresa, mjesto i p.br. te korisničko ime) pošaljite na igra@centarzdravlja.net

Uvjeti za sudjelovanje u nagradnoj igri:

Nagradna igra traje do 12. travnja 2013.

Nagradu je osvojila Petra Petak. Čestitamo!

Rodilište & Poliklinika Podobnik

Sveti Duh 112
10000 Zagreb
tel: 01 639 8000
podobnik@podobnik.hr
www.podobnik.hr

Vitashop