3 začina za ravan trbuh

3 začina za ravan trbuh

3 začina za ravan trbuh
  • Objavljeno: Utorak, 21.05.2013.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Vjerojatno već znate da postoje biljke i začini s odličnim antioksidacijskim svojstvima. Svi oni imaju posebne vrste antioksidanata koji imaju odličan učinak na zdravlje, a istraživanja su pokazala da mogu pospješiti i mršavljenje.

Prirodni začini trebaju biti temelj zdravog pripremanja jela jer, čak i da pripremate najzdraviju namirnicu, kriva priprema s krivim začinima ju može učiniti potpuno nezdravom.

Riješite se masti na trbuhu u samo 14 dana!

Brojna istraživanja su potvrdila da začini mogu pospješiti mršavljenje. I dok postoje razne vrste začina, stručnjaci su istaknuli neke od najučinkovitijih za mršavljenje.

Đumbir

Potiče rad probavnog sustava, ali također može ublažiti probavne tegobe kao što su plinovi, nadutost i grčevi. Korijen đumbira ubrzava rad metabolizma i pomaže probavnom sustavu da pravilno razgrađuje namirnice.

Provjerite kako brže i lakše do ravnog trbuha!

Kurkuma

Bogat je izvor raznih nutritivnih tvari, a neka istraživanja su pokazala da je među najzdravijim začinima svijeta. Smanjuje rizik od nastanka kancerogenih stanice, potiče rad probavnog sustava i sagorijevanje masti.

Cimet

Cimet neće direktno potaknuti sagorijevanje masti, ali će regulirati razinu šećera u krvi te smanjiti rizik od nastanka dijabetesa tipa 2 i pretilosti. Cimet ima protuupalno djelovanje i na taj način sprječava nastanak kronične upale u tijelu koja pogoduje nakupljanju masti na području abdomena.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Očistite organizam i osnažite tijelo ovim ukusnim juhama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti