L'Erbolario te nagrađuje!

L'Erbolario te nagrađuje!

L'Erbolario te nagrađuje!
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 20.05.2013.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

L'Erbolario i CentarZdravlja.net daruju 5 sjajila za usne s uljem jojobe i maslacem afričkog manga! Točno odgovorite na nagradno pitanje i napišite koju nijansu sjajila želite osvojiti!

Nabrojte neke karakteristike zbog kojih je L'Erbolario Make Up poseban i drugačiji od svega ostalog na tržištu!

Nagradna igra traje do 27. svibnja 2013.

Nagrade su osvojile:

  • Marija Mihaljević
  • Jasna Mataija
  • Jelena Sanković
  • Dubravka Svedrec
  • Gabrijela Grganić

 

Njega i boja ujedinjeni u borbi za prirodnu ljepotu i zaštitu okoliša!

Želja za životom u skladu s okolišem danas je veća nego ikada te uključuje sve aspekte života, brigu za ljepotu i općeniti osjećaj ugode u vlastitoj koži. Zbog toga se sve veći broj ljudi okreće prirodnoj kozmetici koja čini dobro našoj koži i našem planetu. Žene posebice žele naglasiti vlastitu ljepotu make upom koji je u skladu s prirodom i njezinim bojama. Važno im je da su u mogućnosti kupiti sigurne i djelotvorne proizvode, koji se temelje na kvalitetnim biljnim sastojcima. Naša je kozmetika plod i izraz naše odgovornosti prema kupcu, okolišu i održivom razvoju.

U laboratorijima L'Erbolarija provedena su opsežna istraživanja i upravo je pomoću njih kreiran ovaj prirodni make up u potpunosti u skladu s prirodom i bez testiranja na životinjama. Naše formule u potpunosti blagotvorno djeluju na svaki tip kože, čak i na najosjetljiviju, nudeći tako njegu koja čuva svježinu, mladost i sjaj.

L'Erbolario Make Up ima još neke karakteristike zbog kojih je poseban i drugačiji od svega ostalog na tržištu.

U potpunosti je bez parabena, konzervansa formaldehida, silikona, GMO sastojaka, mineralnih ulja, PEG derivata (polieliten glikol). Bitno je naglasiti i činjenicu da smo ispitali sastojke 7 metala (nikal, olovo, arsen, kadmij, merkurij, amonij i krom) kako bismo minimizirali rizik od alergia, štiteći na taj način i najosjetljiviju kožu i oči. Svi su proizvodi klinički testirani (test na dobrovoljcima in vivo, test in vitro, oftalmološki testovi) pri Odsjeku za internu medicinu i medicinsku terapiju Sveučilišta u Paviji kako bi otklonili svaku mogućnost izazivanja iritacija ili alergijskih reakcija.

Sjajilo za usne s uljem jojobe i maslacem afričkog manga

Za sve žene koje vole laganiji i prozračniji make up, ovo je sjajilo savršen izbor jer osigurava delikatan sjaj i igru svjetlosti na usnama. Iznimno ga je lako nanijeti zahvaljujući ergonomski oblikovanoj dršci, a na usnama ostavlja sjajnu i osvježavajuću teksturu, lagano nijansiranu i u potpunosti prirodnu koja usnama daje punoću, sjaj, mekoću i svježinu. U svemu tome od pomoći su njegujući fitokozmetički sastojci, među kojima se ističe ulje od jojobe i maslac afričkog manga. Dolazi u sedam nijansi, od prozirne do treperave ružičaste, boje šljive te smeđih tonova, a sve su zavodljive, neodoljive i moderne.

Nijanse: Luce, Rosa, Corallo, Dalia, Peonia, Zenzero i Mosto.

 

Ne sadrži parfeme. Ne sadrži konzervanse.

nijanse.jpg

www.erbolario.com

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti