Ove 4 navike uništavaju produktivnost!

Ove 4 navike uništavaju produktivnost!

Ove 4 navike uništavaju produktivnost!
  • Objavljeno: Utorak, 05.10.2021.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Zanimljivosti

Da biste poboljšali svoju produktivnost u poslovnom i privatnom životu, morate se odreći navika za koje je dokazano da narušavaju produktivnost.

Ne znate reći „Ne“

Slijedite jedno osnovno pravilo – odbijte raditi sve ono što vam ne služi ni u kojem pogledu. Ako mislite da ćete nekoga povrijediti, onda recite ne na način koji ih neće povrijediti. Ne možete kroz život ići uvijek se trudeći udovoljiti drugima.

Bojite se kaosa

Svaki dan se susrećemo s nizom stresnih situacija. Kaos je potpuno prirodan, ali ga se ne smijete bojati niti se neprestano truditi izbjeći ga. Što se više fokusirate na ono što želite, to je veća vjerojatnost da ćete to dobiti. Najveća razlika između produktivnih i neproduktivnih osoba je ta što produktivna osoba uvijek nastavlja dalje, a neproduktivna osoba odustaje čim se susretne s prvim problemom.

Niste usvojili zdrave životne navike

Vaše zdravlje i uspjeh su usko povezani. Za maksimalnu razinu energije i produktivnost svakako usvojite sljedeće navike:

  • meditirajte
  • usvojite zdrave prehrambene navike, redovito vježbajte i dovoljno spavajte
  • provodite vrijeme s prijateljima i obitelji
  • odredite ciljeve i planove

Okruženi ste ljudima koji vas ne podržavaju

Jeste li znali da imate za 57% veći rizik od nastanka pretilosti ako je vaš najbolji prijatelj pretila osoba? Istraživanja su pokazala da podsvjesno oponašamo ljude s kojima se najčešće družimo. Povećajte svoj standard i družite se samo s osobama koje vam mogu biti uzor.

Vezani sadržaj:

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti