Blato skida višak kilograma i otrove

Blato skida višak kilograma i otrove

Blato skida višak kilograma i otrove
  • Objavljeno: Srijeda, 20.05.2009.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

...svih ljudi, a rezultati traju do mjesec dana.

Brojne su blagodati tretmana blatom. Jedan od najuočljivijih jest vidljivo smanjenje masnog tkiva, a vrlo važno je spomenuti i detoksikaciju cijelog organizama.

Nakon samo jednog tretmana ljekovitim blatom koža je vidljivo zategnutija i glađa na dodir. Tretmani blatom nove generacije, koje su istraživači i testirali, uključuju zamatanje toplim zavojima (poput mumije – mummy wrap), a nakon jednog sata slijedi ugodna masaža i tuširanje.

Za maksimalan učinak najbolje je imati desetak tretmana koji će vas, budete li se pravilno hranili, učiniti vitkijima i čvršćima.

Posebno dobre rezultate blatni zavoji pokazuju na ženama koje su rodile i kojima su kritične zone mlohavi trbuh i opuštene grudi, jer se već nakon prvog tretmana vraća elastičnost tkivu. U domaćim salonima cijene tretmana vrlo su različite, što ovisi o tipu blata, kao i o cilju tretmana.

Najjeftiniji blatni tretman stajat će vas tristotinjak kuna, a u ekskluzivnijim salonima za detoksikaciju i učvršćenje tijela blatom izdvojit ćete i šestotinjak kuna po tretmanu. No, rezultati su zajamčeni, barem tako tvrde stručnjaci.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Iskoristite chia sjemenke za ove ukusne kombinacije!

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti