Zdravlje u ampuli: Ovako ćete brzo osnažiti imunitet

Zdravlje u ampuli: Ovako ćete brzo osnažiti imunitet

Zdravlje u ampuli: Ovako ćete brzo osnažiti imunitet
  • Objavljeno: Subota, 26.11.2022.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Zanimljivosti

Vraćanje u svakodnevnu rutinu i obveze, promjena godišnjeg doba, umor i ostali čimbenici utječu na naš imunitet. Također, povratak u učionice i vrtiće uvijek za sobom donosi jednu veliku brigu za roditelje, a to je kako očuvati i osnažiti imunitet djece, pogotovo kada se nalazimo usred sezone prehlade i gripe.

S obzirom na to kako nam je svima tempo života iznimno ubrzan, ne stignemo u organizam unositi nutritivno bogate namirnice stoga to moramo nadomjestiti dodacima prehrani koji sadrže vitamine i minerale, ali i proizvode proizvedene od naših pčela radilica. Pčelinji proizvodi poput meda, matične mliječi, su bogati izvor ljekovitih tvari iz prirode koji naš organizam čine otpornijima na viruse i bakterije.

S kojim MUST proizvodima ćemo olakšati svakodnevicu

Iz Arkoroyal linije stiže paleta proizvoda za sve uzraste i potrebe. Uz Arkoroyal Junior BIO zaštitite svoju dječicu od bakterija i virusa te im pružite sve potrebne nutrijente za zdravlje i uspješan razvoj. Uz Arkoroyal BIO Gelee Royale i Arkoroyal Imunitet Forte BIO, ublažite simptome upale i gripe, ali i prevenirajte na vrijeme. A uz Arkoroyal Dynergie svi sportaši ili osobe izložene teškom fizičkom radu - ovo je vaša prirodna energija u ampuli.

Arkopharma Laboratories, vodeći na tržištu dodataka prehrani i stručnjaci za snagu i zdravlje, postavljaju trendove s ARKOROYAL-om. Kako bi zadovoljio svačije potrebe, ARKOROYAL pruža rješenja za svaku dob - od tate kao superjunaka, mame koja nije nikad bolesna do djece u rastu kojima je potrebna cijela vojska vitamina, minerala i proteina kako bi dosegli svoj puni potencijal.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Iskoristite chia sjemenke za ove ukusne kombinacije!

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti