Jennifer Aniston isprobala trik za kojim luduju društvene mreže

Jennifer Aniston isprobala trik za kojim luduju društvene mreže

Jennifer Aniston isprobala trik za kojim luduju društvene mreže
  • Objavljeno: Nedjelja, 27.11.2022.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: ©buzzfuss/123RF.COM

Kategorija: Zanimljivosti

Jennifer Aniston možda je relativno nova na društvenim mrežama ( pridružila se Instagramu 2020.), ali čak ni ona nije iznad toga da isproba TikTok trend ljepote. Tako je Jen pogledala i komentirala novi viralni hit, koji uključuje trljanje lica zamrznutim krastavcem.

“O, moj Bože”, rekla je Aniston dok je gledala snimku korisnika TikToka kako trlja lice zamrznutim krastavcem. "Oh, ona je zapravo stavila krastavac u zamrzivač, prerezala ga na pola i utrljala po licu. Smrznuti krastavac. To je genijalno", nastavila je zvijezda TV showa Prijatelji, napomenuvši da će i sama isprobati.

"Moram staviti svoj krastavac u zamrzivač", dodala je. "Na tržištu ima bezbroj proizvoda koji oponašaju ono što ovo radi. Ne znam što je u krastavcu, što ima da uklanjanje podbuhlost i djeluje na buđenje kože. Ali očito ima nešto'', zaključila je glumica.

Ipak samo privremeni benefiti

Kao što je Aniston aludirala, postoji nešto u krastavcima što ih čini dobrima za kožu. "Krastavci sadrže kukumuloznu kiselinu koja ima protuupalna svojstva, smiruje crvenilo, akne i natečenost", rekla je za Shape dr. Michele Koo, plastična kirurginja i osnivačica privatne ordinacije Dr. Koo. "Sastoje se od 90 posto vode, koja vlaži i štiti kožu, i sadrže minerale i vitamine koji djeluju kao antioksidansi", dodala je.

Međutim, kada se primjenjuju lokalno, krastavci nude samo privremene pogodnosti. Iako nije dugoročno rješenje problema s njegom kože, smrznuti krastavac svakako može smanjiti otekline i crvenilo zahvaljujući svom učinku hlađenja i hidratacije, prema dr. Koo. Samo pripazite da na kožu ne nanesete prehladan krastavac (radije ohlađen, nego ledeno hladan) za sigurnije i učinkovitije rezultate. A ako imate aktivne akne koje su osjetljive, najbolje je preskočiti ovaj trik dok ne zacijele, predlaže dr. Koo.

Nije jasno je li Aniston doista isprobala ovaj hack za njegu kože nakon što ga je vidjela na TikToku, ali čini se da ga je odobrila u nedavnom videu za Allure. Dakle, ako tražite TikTok trend njege kože koji su odobrili slavni, razmislite o tome da isprobate trik s krastavcima.

Vezani sadržaj:

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti