Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Čarobni suhi šampon Klorane

Čarobni suhi šampon Klorane

Čarobni suhi šampon Klorane
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 15.12.2014.
  • Broj pregleda: 63
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Ususret hladnim zimskim danima, glazbena diva Tereza Kesovija,  glumice Nataša Dangubić i Darija Lorenci predstavile su inovativni suhi šampon KLORANE, istoimenog poznatog brenda iz farmaceutske kompanije PIERRE FABRE.

Razvijen iz patentirane tehnologije i jedinstvenih znanja i vještina, KLORANE suhi šampon temelji se na ekskluzivnoj kombinaciji mikroniziranih prašaka prirodnog podrijetla. Njihov odabir i uravnotežena kombinacija osnova su kvalitete proizvoda. Gustoća i osobita finoća prašaka jamči maksimalnu moć upijanja, vrlo mali ostatak na kosi i optimalno uklanjanje eventualnog viška proizvoda četkanjem kose.

"Oduševljena sam novim suhim šamponom KLORANE, koji je idealan za svaku priliku kada ste u žurbi ili nemate priliku oprati kosu i izgledati kao da ste od frizera. Preporučila bih ga svima!", izjavila je glumica Kristina Krepela.

Laboratoriji KLORANE iskoristili su originalnu i patentiranu formulu suhog šampona sa zobenim mlijekom i mikroniziranim upijajućim prašcima te joj dodali mineralne pigmente, kako bi je prilagodili primjeni na tamnoj kosi.

Na predstavljanju u Velvet caféu, novi su šampon isprobale glumice Barbara Nola, Kristina Krepela, voditeljica Darija Mikulandra ali i rukometaši Leon Šušnja, Ivan Antunović i Mario Vuglač.

Oduševljeni strašću svojih botaničara prema korisnim osobinama biljaka, Laboratoriji KLORANE su prije više od 45 godina razvili liniju proizvoda na biljnoj bazi za njegu kose, znanstveno dokazane učinkovitosti i sigurnosti. Od zobi do kininovca, od koprive do nara, Laboratoriji KLORANE istražuju biljni svijet kako bi pronašli najprikladnije vrste i ponudili nam biljne ekstrakte koji odgovaraju na specifične zahtjeve pojedinih tipova kose.

KLORANE suhi šampon svoj globalni uspjeh duguje jedinstvenoj učinkovitosti, kao i prilagodbi originalne namjene. Vizionarska je formula s kojom se još uvijek ništa ne može usporediti. Kopiran sto puta, a nikada u potpunosti, svoj uspjeh duguje ključnim vrijednostima brenda KLORANE: učinkovitost i primjena biljnih ekstrakata, poduprte ekskluzivnom botaničkom stručnošću i jedinstvenim radnim znanjima i vještinama.

Komentari

Najčitanije zanimljivosti