Čisti zrak nije privilegija!

Čisti zrak nije privilegija!

Čisti zrak nije privilegija!
  • Objavljeno: Srijeda, 25.08.2021.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: PROMO

Kategorija: Zanimljivosti

Puressentiel Air Spray 41 uništava čak 99,9% svih virusa i bakterija u zraku.

Inovacija u osvježivanju zatvorenih prostora jamči pročišćavanje zraka, ubijanje virusa i bakterija te sadrži 100% čista eterična ulja.

Dezinfekcija ruku i zatvorenih prostora postala je dio naše svakodnevice. U posljednjih godinu i pol, bili smo prisiljeni koristiti različite proizvode za dezinfekciju u svrhu zaštite našeg zdravlja, no uvjerili smo se i u negativne posljedice prečestog korištenja agresivnih sredstava: oštećenja kože, pa i radnih površina te često i neugodan »bolnički« miris.

Upravo iz tih razloga, skloniji smo prirodnim proizvodima i sastojcima koji njeguju i štite. Interes za prirodnim i ekološki prihvatljivim proizvodima jača, a samim time se potiče i proizvođače na lansiranje takvih linija i proizvoda koji sadrže prirodnu komponentu. Jedan od njih je i poznati francuski obiteljski laboratorij Puressentiel koji, od svog osnutka 2005. godine, njeguje i gradi svoj imidž kao proizvođača biljnih proizvoda koji potiču zdravlje i dobrobit ljudi.

Puressentiel je prvi laboratorij aromaterapije, a njihovi proizvodi sadrže 100% organska i čista eterična ulja. Ljekovitost prirode i miris eteričnih ulja u svakom Puressentiel proizvodu ono su što će vas privući njhovim proizvodima za njegu i dezinfekciju.

Novitet, kojeg ćete obožavati je Sprej za pročišćavanje zraka koji sadrži čak 41 eterično ulje, u trenu uništava 99,99% bakterija i virusa i ostavlja predivan miris polja lavande u vašim domovima, automobilima ili uredskim prostorima. Neugodni mirisi začas nestaju, bakterije i virusi su uklonjeni, a svjež i mirisan zrak ispunjava vas osjećajem zadovoljstva. Puressentiel Sprej za pročišćavanje zraka s 41 oduševiti će vas već pri prvom korištenju!

Puressentiel Purifying Air Sprej dolazi u dvije veličine pakiranja, cijena 75ml je 107,84kn, a cijena 200ml je 191,44kn. Sprej se koristi jednom dnevno na način da se dvaput potisne u zrak prostorije koju se želi osvježiti, te jedno pakiranje traje dulje vrijeme.

ZRAK KOJEG UDIŠETE KLJUČAN JE ZA ZDRAVLJE!

Zato je Puressential patentirao novu formulu za osvježavanje i pročišćavanje zatvorenih prostora u obliku PUREESSENTIEL PURIFYING AIR SPRAJ s 41 eteričnim uljem.

ZA PROČIŠĆENI ZRAK U ZATVORENIM PROSTORIMA! BEZ VIRUSA, BAKTERIJA I PLIJESNI!

Puressentiel Purifying Air Spray s 41 eteričnim uljem patentirana je formula koja sadrži 41 100% čisto i prirodno eterično ulje. Njegova je učinkovitost znanstveno dokazana na virusima, bakterijama i plijesnima.

Proizvod koji proizlazi iz aromaterapije botaničkim i biokemijski definiranim eteričnim uljima, EOBBD standard

  • Uništava 99,9% bakterija i virusa
  • Znanstveno dokazano virucidno, fungicidno i antibakterijsko djelovanje
  • Pročišćuje i okrijepljuje prostor
  • Za svježiji zrak u prostoru
  • 100% biljno podrijetlo

Uživajte u svježem i čistom zraku bez udisanja sintetskih kemikalija. Puressentiel Purifying Air Spray s 41 eteričnim uljem koristi se u svim prostorijama: dnevnim boravcima, spavaćim sobama, uredima, radnom prostoru, wc-ima i automobilima te ostavlja svjež i ugodan miris. Njegova tolerancija klinički je ispitana u bolničkom okruženju.

Upotreba: Svakodnevna upotreba kao osvježivač zraka: 2 potiska spreja dnevno jednom ili dvaput za sobu od oko 12m2. Raspršite po sobi prema gore. Pričekajte 30 minuta da proizvod djeluje, a zatim prozračite sobu.

Zrak u zatvorenom prostoru može biti i do 100 puta zagađeniji od zraka na otvorenom*. Uz viruse i klice svih vrsta, plijesni i gljivice mogu se namnožiti zahvaljujući toplini i vlažnosti, također i prašina. Iako u prosjeku provodimo dvadeset sati dnevno zaključani između četiri zida, studije danas pokazuju izravnu vezu između onečišćenja našeg okoliša i sve češće pojave respiratornih problema ili alergija, općenito popraćenih: rinitisom, nelagodom u disanju, iritacijom očiju... i jak umor.

* Environmental agency 2017, source EPA Indoor Air Quality Tools.

PURESSENTIEL proizvode potražite u ljekarnama i na WEB trgovini www.sophia.hr

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti