Darujemo 5 pakiranja Magnezij Direkta!

Darujemo 5 pakiranja Magnezij Direkta!

Darujemo 5 pakiranja Magnezij Direkta!
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 26.08.2013.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Magnezij je mineral izrazito važan za normalno funkcioniranje ljudskog organizma. Po zastupljenosti je četvrti mineral u ljudskom tijelu, a drugi u stanicama. Oko 65% magnezija u tijelu se nalazi u kostima, 34 % u mekim tkivima i 1% u izvanstaničnoj tekućini. Potreban je za preko 300 biokemijskih reakcija u tijelu. Održava normalnu živčanu i mišićnu funkciju, regulira ritam srca, održava imunološki sistem zdravim i čuva čvrstoću kostiju zajedno sa kalcijem.

Smanjena opskrba organizma magnezijem može se očitovati u povećanoj podložnosti stresu, smanjenju otpornosti i oscilacijama općega zdravstvenog stanja. Na nedostatak magnezija osobito su osjetljiva meka tkiva koja sadrže najveće koncentracije magnezija i imaju veliku električnu aktivnost - mozak i srce.

Upravo zato što je magnezij tako važan, CentarZdravlja.net i Oktal Pharma 5 sretnika daruju pakiranjem Magnezij Direkta!

Točno odgovorite na nagradno pitanje i možda baš vi osvojite pakiranje od 20 vrećica Biolectra Magnezij Direkta!

Što upozorava na nedostatak magnezija?

Nagradna igra traje do 2. rujna 2013.

Nagrade su osvojili:

  • Marijana Romić
  • Marijana Žinić
  • Željka Pavličić
  • Gorana Rabar
  • Boris Cajzek

 

Magnezij Direkt - inovativni oblik magnezija

Simptomi koji mogu upućivati na manjak magnezija u tijelu su grčevi u listovima i bedrima, titranje oka, aritmija, povišen krvni tlak, migrena, umor, slabost, razdražljivost, bolne menstruacije, itd. Novija istraživanja upućuju na povezanost njegova manjka s razvojem oštećenja srca, popuštanjem rada srca, pojavom angine pektoris i akutnog infarkta miokarda, oštećenjem stijenke krvnih žila, poremećajem metabolizma glukoze i povećanjem oksidativnog stresa.

Magnezij Direkt su vrećice s ukusnim mikrozrncima koja se lako uzimaju bilo gdje i bilo kada bez potrebe za tekućinom. Vrećicu proizvoda jednostavno otrgnete po perforaciji i sadržaj saspete na jezik. Svaka vrećica sadrži 300 miligrama magnezija.

Biolectra Magnezij Direkt je dostupan u svim ljekarnama. Izaberite između okusa naranče i limuna.

direkt_slika_20proizvoda_20za_20tisak.jp

OKTAL PHARMA d.o.o.
Utinjska 40, 10020 Zagreb
tel: +385 1 6595 765
fax: +385 1 6595 700
www.oktal-pharma.hr
www.vasezdravlje.com

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti