Denis upoznao Monikinu kćer, a Ivona Dariju otkrila da ga želi samo kao prijatelja

Denis upoznao Monikinu kćer, a Ivona Dariju otkrila da ga želi samo kao prijatelja

Denis upoznao Monikinu kćer, a Ivona Dariju otkrila da ga želi samo kao prijatelja
  • Objavljeno: Četvrtak, 24.05.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: RTL

Kategorija: Zanimljivosti

I ove sezone 'Ljubav je na selu', voditeljica Marijana Batinić može odahnuti jer je ponovno spojila usamljena srca. Denis iz Mučića i njegova odabranica Monika shvatili su da su srodne duše.

'Svaki dan kad se čujemo, sve više i više ide sve u nekom pozitivnom smjeru i mislim da će to biti naše zauvijek', otkrio je Denis status svoje veze s Monikom, s kojom je potom, na jednom štandu u Malom Lošinju, kupio narukvice 'za zauvijek'.

'Nisam mislio da je to moguće, da me u kratkom vremenu tako opčinila!', kazao je Denis.

'Jako sam iznenađena našim odnosom i nisam očekivala da se nešto ovako može dogoditi u ovim godinama, ali desila se najljepša ljubav do sad', zaljubljeno je ispričala Monika.

Za to vrijeme Nikolina je odvela Josipa u Samobor da mu pokaže kako se rade kremšnite, a kada su sjeli da ih kušaju, rekla mu je da bi voljela da on dođe živjeti kod nje u Pulu.

Dario i Ivona vratili su se sa romantičnog putovanja, no odmah su produžili dalje put istoka i Ivoninog Bilja. Usprkos tome što ju je naljutio Ivona je Daria odlučila upoznati sa svojom obitelji. Ivonin tata za tu je prigodu napravio fiš-paprikaš, a Dario je donio svoje specijalitete koje je poklonio Ivoninom tati.

Hrvoje je zakasnio na upoznavanje sa Sandrinim bližnjima, a kada ju je napokon našao, ostao je zatečen, jer mu je Sandra priredila pravo iznenađenje, odvevši ga na farmu životinja gdje su hranili ljame, emue i alpace.

Pred Denisom je došao najvažniji trenutak – upoznavanje njezine obitelji i kćeri Sandre.

Nakon upoznavanja, upoznao je i Monikinu mamu i tatu, a svi su bili zadovoljni Denisom kao i on s njima.

Za to vrijeme, nakon što je Hrvoje upitao Sandru koga će sve upoznati od njezine obitelji otkrila mu je da će upoznati njezine prijatelje na tulumu, ali obitelj neće. Sandri je tata umro prije četiri i pol godine, a mamu je upoznala tek kad je imala 19 godina jer ih je ostavila kada su ona i brat bili mali. 'Ne volim baš pričati o tome, ali odlučila sam mu reći neke stvari i bilo mi je teško o tome pričati, ali rekla sam mu ipak sve jer je i on meni ispričao svoju priču', objasnila je Sandra.

'A hoću li upoznati djecu?', upitao ju je Hrvoje, a ona mu je odgovorila da će dovesti djecu na njegovo imanje kada neće biti kamera oko njih.

'Ja hoću da ne ideš spavati u deset sati, ja hoću ići na more, a ti nećeš..', započela je Sandra, a Hrvoje je zaključio da nekako uvijek odabere djevojke koje su potpuna suprotnost njemu.

Dario i Ivona su nakon ručka otišli prošetati, a kada su počeli pričati Ivona je zaključila da Dario premalo priča. 'On je kao neki dudek, samo zna reći da i super!', smijala se Ivona. Dario ju je pitao zašto mu ne kaže da se trudio oko nje. 'Trudio si se samo preko poruka! To nije to!', rekla mu je Ivona nakon što je Dario objasnio da se ona na njega naljutila zbog toga što je Valentina od Vatroslava na facebooku napisala da ako ništa ne uspije s Vatroslavom da dolazi kod Daria. On je bio prihvatio njezinu zezanciju što je Ivona krivo shvatila i napravila dramu. Dodala je da od njihovog ljubavnog odnosa neće biti ništa ali će ostati prijatelji. 'S Ivonom sam prošao cijeli krug emocija, od zaljubljenosti, pa evo, do ničega na kraju', pomalo tužno je ispričao Dario.

Sandra je Hrvoja odvela u Zavičajni klub Mala Solina gdje je upoznao njezine prijatelje na tulumu, što Hrvoju nije uobičajeno okružje. 'Bilo bi mi draže da je ona bila sa mnom dok sam se upoznavao s ljudima, a ne sam, ali dobro', komentirao je Hrvoje kojeg su pokušali nagovoriti da popije rakiju, no Hrvoje nije odustao od toga da ne kuša alkohol koji nije popio već 10 godina. 'Na prvu bi možda rekao da živimo potpuno različitim životom, ali mislim da među nama postoji poveznica koja je malo dublja od toga', rekao je Hrvoje za svoju odabranicu.

Bio-Kult
Bio-Kult, 60 kapsula
115.00kn
145.00kn

Bio-Kult sadrži 14 sojeva kulture živih mikroorganizama te je jedini sa 14 sojeva.

KUPI OVDJE
Ladival Children SPF50
Ladival Children SPF50 + GRATIS Ladival Akut gel
118.30kn
136.80kn

Naručite Ladival Children SPF50 i na poklon ćete dobiti Ladival Akut

KUPI OVDJE
Card image cap
Jednokratne maske za lice troslojne, 50 komada
18.99kn
55.00kn

Jednokratne, troslojne maske za lice.

KUPI OVDJE
Card image cap
Skinage Collagen Elegance 10.000, Yasenka
199.00kn
285.00kn

Hrani kožu iznutra, pomaže boljem tenu, potiče rast kose i jača nokte te uspješno smanjuje bore.

KUPI OVDJE
Card image cap
Termo zdjele Avanza white Small paket
149.00kn
163.99kn

Za velike i male, u Small paketu se nalaze dvije veličine termo zdjela (0,6L,5L).

KUPI OVDJE
Card image cap
Probielle Immune, 30 kapsula
79.00kn

Specijalno osmišljena kombinacija sojeva bakterija, vitamina i minerala s ciljem podizanja imuniteta

KUPI OVDJE
Najčitanije zanimljivosti