Dođite na Dječji sajam i Sajam za bebe!

Dođite na Dječji sajam i Sajam za bebe!

Dođite na Dječji sajam i Sajam za bebe!
  • Objavljeno: Utorak, 23.04.2013.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Za desetak dana Dječji sajam i Sajam za bebe još jedanput otvaraju svoja vrata u Rijeci. Ovogodišnje druženje održati će se 4. i 5. svibnja na trećem katu Tower centra (u prostoru bivše Magme). Već petu godinu za redom počasni pokrovitelj Dječjeg sajma je Grad Rijeka, a ulaz na sajam je tradicionalno besplatan za sve posjetitelje. Sajam se kao i svih godina održava uz potporu HUMS-a. 

Od stručne literature i savjeta, preko velike ponude opreme za bebe, krevetića, kolica i pelena, pa do igračaka i edukativnih radionica, predstava, nastupa i natjecanja za djecu, na sajmu će naći svatko ponešto za sebe.

Ove godine izdvajamo maskote Minnie, Mickey i Paja Patka koji će se cijelo vrijeme družiti s djecom. Biti će tu i klaun Miroslav i mađioničar Stefano koji će mališane razveseliti svojim ludorijama i trikovima. Na sajmu će nastupiti više od 23 plesne skupine i dječja zbora iz Grada Rijeke i okolice, a posebno izdvajamo nastup Centra za autizam Rijeka i dječjeg zbora Praputnjarski slavići. Teatar Bajki iz Ogulina pripovijedati će bajke, a Čudesni oblačak, dječji dramski ansambl nastupiti će s predstavom Tragov dok će Legendu o miševima i mačkama dočarati OŠ Čavle.

Kao i svake godine mališane očekuje i zabavni park s mnogim iznenađenjima, a u suradnji sa sponzorima za djecu  smo pripremili mnoge poklone i iznenađenja.

Roditelje očekuju posebni sajamski popusti na asortiman za novorođenčad ali i na asortiman za stariju djecu.

Radno vrijeme sajma je u subotu od 9.30 sati do 20.30 a u nedjelju od 9.30 do 19.30 sati.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti