Dorian i Manuela u finalu se bore sa Sarom i Josipom za 150 tisuća kuna!

Dorian i Manuela u finalu se bore sa Sarom i Josipom za 150 tisuća kuna!

Dorian i Manuela u finalu se bore sa Sarom i Josipom za 150 tisuća kuna!
  • Objavljeno: Petak, 15.12.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: RTL

Kategorija: Zanimljivosti

Sedmero kandidata je na posljednjem vaganju, a Marijana im je otkrila da ih u finale ide četvero, što znači da uz Josipa i Saru još dvoje kandidata ima priliku boriti se za 150 tisuća kuna. O prolasku odlučuje isključivo crvena linija, što znači da u finale ide dvoje koji će se naći iznad linije, naravno u slučaju da Sara i Josip na vagi nemaju plus od dva kilograma, koji znače automatsku diskvalifikaciju.

Sara prva ide na vagu, a manjak od 2,2 kg potvrđuje njezin ulazak u finale. Josip ide na vaganje sa željom da sa 103,1 kg padne ispod 100 jer mu je to bila misija od ulaska u kuću. Njegova vaga pokazala je fantastičnih 6,6 kilograma manje.

Manuela, koja je bila sljedeća na vaganju, izgubila je 3,1 kg, što je 3,3% od njezine ukupne težine. Tomislavova vaga pokazala je 3,3 kg manje, što je u postotku 2,3. Siniša je izgubio 2,8 kilograma, odnosno izgubio je 1,9% svoje težine, što nije bilo dovoljno za ulazak u finale. Dorian je izgubio 6,1 kilogram, i to isključivo hodajući kilometrima oko kuće. S postotkom 4,6 postao je treći finalist.

Posljednja je šansu za ulazak u finale imala Jelena. Iako su gotovo svi bili uvjereni da će Jelena biti finalistica, ona je u posljednjem tjednu izgubila samo 1,1 kilogram, što nije bilo dovoljno za ulazak u finale.

Tako su se Josipu i Sari pridružili Dorian i Manuela, koji će se u finalu boriti za 150 tisuća kuna, dok se svi drugi natjecatelji mogu boriti za 50 tisuća kuna.

Veliko finale druge sezone „Života na vagi“ na programu RTL-a je u subotu u 20 sati!

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Iskoristite chia sjemenke za ove ukusne kombinacije!

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti