Eau Thermale Avène štiti netolerantnu kožu od sunca uz novi mineralni fluid spf 50+

Eau Thermale Avène štiti netolerantnu kožu od sunca uz novi mineralni fluid spf 50+

Eau Thermale Avène štiti netolerantnu kožu od sunca uz novi mineralni fluid spf 50+
  • Objavljeno: Utorak, 04.07.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Uspješna briga za specifične potrebe osjetljive kože učinile su Eau Thermale Avè ne onim što je on danas – jednim od najuspješnijih svjetskih dermokozmetičkih brendova. Naročita se pozornost posvećuje pravilnoj i kvalitetnoj zaštiti od sunca, čiju su važnost i danas mnogi spremni umanjiti želeći što prije postići preplanuli i osunčan ten. Stručnjaci iz Dermatoloških laboratorija Avène razvili su dvije linije za zaštitu kože od sunca, pa je tako narančasta linija s kombinacijom zaštitnih filtera prilagođena zdravoj osjetljivoj koži djece i odraslih, dok je bijela linija koja sadrži 100 % mineralne filtere namijenjena netolerantnoj i na kemijske filtere alergičnoj koži. Upravo unutar bijele linije predstavljen je Eau Thermale Avène novitet na području zaštite od sunca – Mineralni fluid SPF 50+ – namijenjen zaštiti preosjetljive kože lice od štetnog sunčevog utjecaja.

Novi zaštitnik netolerantne kože: Mineralni fluid SPF 50

Eau Thermale Avène Mineralni fluid SPF 50+ pruža vrlo visoku UVB-UVAzaštitu zasnovanu na ekskluzivnoj kombinaciji fotoprotektivnih filtera, rezultatu rada istraživačkih laboratorija Pierre Fabre. Formula je prilagođena netolerantnoj i alergijama sklonoj koži lica budući da ne sadrži kemijske filtere ni parfeme. Fluid je vodootporan te je lagane teksture koja pruža hidrataciju* osjetljivoj i netolerantnoj koži. Snažan antioksidans pre-tokoferil pruža zaštitu od negativnog djelovanja slobodnih radikala, dok Avène termalna izvorska voda umiruje i djeluje anti-iritirajuće te ostavlja trenutni osjećaj ugode na koži. Mineralni fluid dostupan je i u toniranoj varijanti, koja uz već navedene dobrobiti osigurava i ujednačavanje tena za svjež preplanuli izgled kože.

EauThermale Avène Mineralni fluid SPF 50+ (40 ml tuba): 139 kn

EauThermale Avène Obojeni mineralni fluid SPF 50+ (40 ml tuba): 146 kn

Je li ovaj proizvod namijenjen Vama?

Premda su Eau Thermale Avène proizvodi specifično prilagođeni svakom tipu osjetljive kože, linija s mineralnim filterima posebno je namijenjena za netolerantnu kožu djece i odraslih, odnosno:

  • kožu koja pokazuje znakove alergije na kemijske filtre i parfeme.
  • kožu svijetle puti.
  • kožu sklonu opeklinama.
  • kožu koja se na najmanji podražaj pecka, ljušti se i svrbi. Ne podnosi, ili više ne podnosi, jače izlaganje suncu ili hladnoći, te kozmetičke proizvode koji nisu savršeno prilagođeni ovom tipu kože.

Ako se pronalazite u nekom od ovih simptoma Eau Thermale Avène mineralna linija će pružiti Vašoj koži adekvatnu zaštitu od sunca.

Eau Thermale Avène zaštita od sunca u 4 koraka

1) Umirivanje

Avène termalna izvorska voda svoje blagotvorno djelovanje može zahvaliti jedinstvenom mineralnom sastavu. Svojim blagotvornim djelovanjem izvor je olakšanja za osjetljivu kožu. Termalnu vodu možete koristiti svakodnevno i više puta na dan. Blago ju raspršite po koži i uživajte u njezinom umirujućem i anti-iritacijskom djelovanju.

2) Zaštita lica

Za ovaj dio posla zadužen je upravo Eau Thermale Avène Mineralni fluid SPF 50+ koji nanesite na cijelo lice prije izlaganja suncu.

3) Zaštita tijela

Tu na scenu stupa Mineralno mlijeko za zaštitu od sunca SPF 50+ koje također sadrži mineralne filtere te štiti od sunca netolerantnu i alergijama sklonu kožu tijela.

4) Njega

Kožu lica i tijela je nakon izlaganja suncu potrebno umiriti i nahraniti, stoga nakon tuširanja na kožu odmah obilato nanesite Obnavljajuću kremasti gel nakon sunčanja ili Trixera Nutrition Nutri-Fluid mlijeko. Oba proizvoda obnavljaju, hrane i umiruju osjetljivu kožu.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti