Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Istražite 7 trikova za uspješnu vezu!

Istražite 7 trikova za uspješnu vezu!

Istražite 7 trikova za uspješnu vezu!
  • Objavljeno: Nedjelja, 02.07.2017.
  • Broj pregleda: 556
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Da biste privukli pozitivne ljubavne, zabavne i sretne odnose, isprobajte ovih 7 trikova:

Zavolite sebe. Ako želite odašiljati pozitivnu energiju, stavite sebe na prvo mjesto. Uzmite si vremena i razmislite o tome što vas čini sretnima i što volite na sebi. Naučite zavoljeti sve svoje mane i vrline.

Ne brinite. Prava osoba će doći u pravom trenutku. Radite ono što vas usrećuje i ne razmišljate o tome kada će tko doći. Opustite se.

Provjerite kako prevelika očekivanja mogu naštetiti ljubavnom odnosu!

Prestanite se žaliti. Stalno žaljenje ne donosi ništa pozitivno u životu i ne pridonosi stvaranju pozitivnih odnosa. Normalno je i poželjno, s vremena na vrijeme, požaliti se najboljem prijatelju ali morate znati gdje je granica.

Pomirite se s prošlošću. Vaša prošlost vas je učinila osobom kakva ste danas. Zapamtite i primijenite naučene lekcije, i krenite dalje. Obazirete li se previše na prošlost, samo ćete dirati stare rane koje nikada neće zacijeliti, a nećete stvoriti mjesto za nove i pozitivne stvari u svom životu.

Odbijanje je sjajna stvar. Ako ste doživjeli da vas je netko odbio, izvrsno! To je jasan i direktan znak da možete krenuti dalje. S vremenom će naići osoba koja će voljet sve vaše mane i vrline.

Borite se za ono u što vjerujete. Slobodno iskažite vlastite misli i osjećaje i ne dopustite potencijalnim partnerima da utječu na vašu percepciju o sebi ili da vam oduzmu tu moć.

Volite svaki trenutak. Pronađite nešto dobro u svakoj osobi, mjestu ili stvari. Kada se suočite s nekim izazovom, izvucite lekciju i osvijestite se.

Pomoću ovih 7 trikova, lakše ćete ostvariti svoje snove i privući pozitivne osobe, događaje i prilike u život. Možete ih primijeniti kada je u pitanju ljubav, prijateljstvo ili poslovni kontakti.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Kako zavoditi horoskopske znakove

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najčitanije zanimljivosti