Elancyl poziva da uskočite na zadnji vlak borbe s celulitom

Elancyl poziva da uskočite na zadnji vlak borbe s celulitom

Elancyl poziva da uskočite na zadnji vlak borbe s celulitom
  • Objavljeno: Srijeda, 14.06.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Stručnjaci iz Dermatoloških laboratorija Elancyl ciljano su predstavili novu, učinkovitu formulu za noćnu njegu protiv celulita – Elancyl Slim Design NOĆ – u travnju, jer su svjesni da za uspješnu borbu s celulitom potrebno određeno vrijeme. No također su svjesni da su većinu nas lipanj i predstojeći godišnji odmori uhvatili potpuno nespremne za sezonu kupaćih kostima. Stoga su za sve kampanjce među nama pripremili popust od 30 posto za sve Elancyl proizvode koji će do kraja lipnja ili do isteka zaliha biti aktualni u svim bolje opremljenim ljekarnama. Elancyl također podsjeća da je za uspješnu borbu s celulitom neophodan interdisciplinarni pristup, pa je tako uz adekvatnu Elancyl njegu potrebno redovito vježbati i zdravo se hraniti.

Metabolizam, spavanje i celulit

Hormon nadbubrežne žlijezde kortizol među ostalim je odgovoran za regulaciju metabolizma i ATP-a, energetske zalihe potrebne masnim stanicama (adipocitima) za aktivaciju i započinjanje procesa lipolize i eliminacije uskladištenih masnoća. Kortizol ujutro proizvodimo u velikoj količini, a kako dan odmiče tako i proizvodnja pada te je prilikom spavanja minimalna. Uz tonema ni energetske zalihe (ATP-a), pa masne se masne stanice prestaju eliminirati i počinju se se skladištiti, budući da se aktivira proces stvaranja masnoća – lipogeneza. Stručnjaci iz Laboratorija Elancyl znaju da je potrebno probuditi metabolizam, stoga su razvili posebnu formulaciju ElancylSlim Design NOĆ – inovaciju protiv celulitas pojačanim djelovanjem tijekom noći. Uz već dobro poznato i provjereno djelovanje [Kofeinkompleksa] 3Ds izravnim djelovanjem protiv otvrdnjavanja tkiva kao jednog od glavnih uzroka nastanka „narančine kore“, tu je i iskorak u novu dimenziju – buđenje staničnog metabolizma tijekom noći. Biotehnološki dobivena molekula GP4P u masnim stanicama se pretvara u zalihu energije (ATP) te tako aktivira mehanizme za oslobađanje uskladištenih masnoća tijekom noći. Zahvaljujući novoj, jedinstvenoj i još učinkovitijoj formuli, naš metabolizam radi za nas dok mi spavamo.

Anticelulitni trojac za harmoniju učinkovitosti i njege

Modificirana Elancyl Slim Design Nuit formula pruža ženama ono što žele njegovanu i glatku kožu bez celulita, dok kremasta i bogata tekstura mami na masažu pružajući užitak pri svakom nanošenju. Stručnjaci Laboratorija Elancyl povjerenje su povjerili trima moćnim sastojcima za tri djelovanja:

  • Kofeinkompleks] eliminira masno tkivo tako što složene trigliceride transformira u slobodne masne kiseline, koje su pogodnije za odstranjivanje.
  • [Bršljan] eliminira toksine i vraća koži čvrstoću i elastičnost utječući na kvalitetu kolagena.
  • [Salacija] zaglađuje kožu tako što usporava zadebljanje vezivnih tkiva i intenzivno zaglađuje neravnine.

Beauty ekspertiza

ElancylSlim Design NOĆ obogaćen je uljem šafranike, biljke poznate po svojim blagodatima u njezi kože, što mu omogućuje njegovanje i hidrataciju kože. Ova noćna hidratacija učinit će Vašu kožu glatkom i blistavom kada se probudite.

Preporučena maloprodajna cijena: 295,00 kuna

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti