Frendice.hr pozivaju sve Bucke u akciju!

Frendice.hr pozivaju sve Bucke u akciju!

Frendice.hr pozivaju sve Bucke u akciju!
  • Objavljeno: Četvrtak, 06.05.2010.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Frendice.hr, portal za žene, ovih je dana pokrenuo akciju pod nazivom Frendice - BUCKA.HR koja će kroz deset tjedana dvije žene uvoditi u sve tajne zdravog vježbanja, pravilne prehrane i opuštanja. Frendice - BUCKA.HR prvi je pravi hrvatski internetski reality show, a odabrane natjecateljice svoja će iskustva izravno dijeliti s čitateljicama portala preko videa koji će prikazivati njihove treninge i aktivnosti, kao i svojih osobnih blogova.

Stoga i ovim putem želimo pozvati žene koje su spremne posvetiti se svom duhu i tijelu kroz deset tjedana i naučiti kako to činiti uvijek, da se prijave za audiciju koja će se održati 15. svibnja 2010. godine, kada će žiri odlučiti koje će dvije „Bucke" postati zvijezde ovog prvog internetskog reality show-a.

Potaknute poražavajućim rezultatima različitih studija, među kojima je jedna pokazala kako je u svijetu devet od deset žena nezadovoljno svojim izgledom, članice uredništva portala Frendice.hr odlučile su na ovaj način, radeći s dvjema ženama, pokazati svakoj čitateljici dobrobiti zdravijeg i kvalitetnijeg života koji omogućuje ne samo gubitak kilograma, nego i zadržavanje željene težine, kao i energiju za sve životne aktivnosti.

U internetskom reality makeover showu sudjelovat će stručnjaci koji će odabrane natjecateljice uvesti u tajne kvalitetnog življenja. Tako će se o njihovoj prehrani brinuti Sandra Crnko, nutricionistica centra za zdravo mršavljenje Bodycreator, Edo Mehmedović, osobni trener angažiran u centru World Class koji će ih provesti kroz grupne i individualne treninge, te instruktor relaksacije Mirko Vragović iz Oravede. Istovremeno, na portalu će sve čitateljice imati prilike postavljati pitanja i tražiti savjete od navedenih stručnjaka.

Više o reality makeover show-u možete pronaći OVDJE.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Iskoristite chia sjemenke za ove ukusne kombinacije!

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti