Medicina & Tehnika i Dentex

Medicina & Tehnika i Dentex

Medicina & Tehnika i Dentex
  • Objavljeno: Četvrtak, 06.05.2010.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Od 13. do 15. svibnja 2010. godine  na Zagrebačkom velesajmu pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi Republike Hrvatske održavaju se:

Medicina i tehnika - www.zv.hr/medicina  -  38. međunarodni sajam medicine, rehabilitacijske i laboratorijske opreme i farmacije i DENTEX www.zv.hr/dentex  - međunarodni sajam dentalne medicine.

MEDICINA I TEHNIKA 

Najugledniji  specijalizirani stručni sajam duge tradicije, svake godine u svibnju okuplja značajna imena iz područja medicine, farmacije, analitike i rehabilitacije.

Tematske cjeline ovogodišnjeg sajma:

  • CroMed - medicinski uređaji, pribor, oprema prostora i usluge, informatička podrška
  • CroLab - analitika, laboratorijski aparati, oprema, potrošni materijal i pribor, dijagnostika
  • CroPharm - farmacija
  • CroReha - rehabilitacija i program za starije osobe

Cro RescuePosebno izdvajamo CroRescue - 8. međunarodno natjecanje ekipa hitne medicinske pomoći iz hrvatske i inozemstva kkoje se održava pod pokroviteljstvom Grada Zagreba u suorganizaciji s Regionalnim središtem za pružanje pomoći i uklanjanje posljedica katastrofa iz Divulja.

U sklopu natjecanja Hrvatska gorska služba spašavanja - stanica Zagreb, izvest će pokaznu vježbu brze evakuacije unesrećene osobe s visokog objekta/krova zgrade sistemom „Tyrolian traverse".

Sajam prati kvalitetan i sadržajan program sastavljen od  stručnih skupova, kongresa, okruglih stolova, simpozija  koji uz izložbeni dio, čini MEDICINU I TEHNIKU referentnim mjestom za okupljanje struke, predstavljanje noviteta i pružanje uvida u mogućnosti korištenja novih tehnologija.

Više na: http://www.zv.hr/sajmovi/210/strucno_hr.html

MEDIJSKI POKROVITELJ SAJMA Medicina i tehnika:

DENTEX

Po prvi puta u organizaciji Zagrebačkog velesajma i Hrvatske komore dentalne medicine održat će se Međunarodni sajam dentalne medicine.

DentexDENTEX 2010 okupit će na jednom mjestu sve najznačajnije proizvođače i dobavljače dentalne opreme, pribora i usluga i istovremeno omogućiti njihovu  neposrednu komunikaciju s potencijalnim kupcima i korisnicima dentalnih usluga.

Hrvatska komora dentalne medicine svojim članovima  posjet sajmu vrednuje s  2 boda.

Raznolik i kvalitetan program stručnih skupova i događanja, od kojih su mnoga danas već tradicionalno mjesto razmjene iskustava stručnjaka iz zemlje i svijeta, uvelike podižu znanstvenu, stručnu i edukacijsku razinu sajma u cjelini.

MEDIJSKI POKROVITELJ SAJMA Dentex: Dental Media Grupa

 

POSEBNO IZDVAJAMO: 

ZANIMLJIVOSTI ZA POSJETITELJE SAJMOVA MEDICINA I TEHNIKA / DENTEX:

besplatni opći pregledi, dijagnostika i stručni savjeti

Više na:  http://www.zv.hr/sajmovi/210/posjetitelji_hr.html

Radno vrijeme sajma: od 10:00 do 18:00 sati, subota 10:00 - 17:00 sati

Tlocrt sajma

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti