Inovacija u oralnoj higijeni: Lush tabletice za pranje zubi

Inovacija u oralnoj higijeni: Lush tabletice za pranje zubi

Inovacija u oralnoj higijeni: Lush tabletice za pranje zubi
  • Objavljeno: Petak, 29.03.2019.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Lush

Kategorija: Zanimljivosti

Slatke male tabletice za pranje zubi zapravo su velika inovacija. Sigurno najveća u posljednje vrijeme, kada govorimo o preparativnoj kozmetici. Lush tabletice su ručno izrađene od tartar kreme (vinske kiseline), sode bikarbone, kaolina i pomno odabranih eteričnih ulja, za čiste zube i mirisni dah!

Koriste se vrlo jednostavno tako da stavite tableticu za zube između gornjeg i donjeg reda zuba, gricnite tableticu, smočite četkicu i četkajte! Tabletica će se zapjeniti i tako vam pomoći u čišćenju zuba. Kada ste završili s četkanjem, dobro isperite i ispljunite, potom se pogledajte u zrcalo i nasmiješite!

Tabletice dolaze u nekoliko verzija:

  • Boom! - tabletice koje sadrže aktivni ugljen i prah zelenog čaja uz koje možete biti sigurni u svježinu daha i bjelinu zubi.
  • Dirty - biljna pasta za zube u krutom obliku tabletica koja je puna ulja klasaste metvice i nerolija za svjež dah i čiste zube. Ulje nerolija ima moć popravljanja raspoloženja, zato će vas motivirati da se nasmiješite.
  • Limelight - mješavina citrusnih ulja i praha baobaba koji će osvježiti vašu usnu šupljinu uz zanimljiv šumeći osjećaj i izvrstan okus šerbeta. Ulja limuna i limete djelovat će antibakterijski i pomoći će zubima da ostanu bijeli i čisti.
  • Miles of Smiles - tabltetice namijenjene svim ljubiteljima žestoke svježine. Tabletice s tri vrste metvice neće ostaviti ravnodušnima ni najzahtjevnije zube!

Vodice za ispiranje usta

Želite li probati nešto novo onda će vas oduševiti Lush vodice za ispiranje usta u krutom obliku koje u ustima šume poput minijaturne bombe za kupanje. Osim toga daju izuzetnu svježinu i dobar okus. Lush je osmislio tri različite vrste vodica za ispiranje usta u obliku tabletica koje donose razne dobrobiti.

Pan Galactic Gargle Blaster sadržava ulje limuna koje pruža osvježenje, kinin daje isti primamljivi okus u ustima kao i u toniku, a ulje anisa i mnoštvo mjehurića za neponovljiv doživljaj.

Mnoštvo pikantnog antibakterijskog klinčića, žvakanog još u drvenoj Kini za poticanje hrabrosti i za čist dah u Brave tableticama za ispiranje. Kao potpunu suprotnost ubacili smo i osvježavajući antibakterijski mentol i brazilsku naranču za dodatno osvježenje i dobar okus.

I za kraj, Crème de Menthe pruža duplu dozu mente za opojnu eksploziju svježine. Ostanite pribrani i vratite se u igru ispiranjem sumnje i nesigurnosti.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti