Isprobajte moćni duo za zdravu i preplanulu kožu

Isprobajte moćni duo za zdravu i preplanulu kožu

Isprobajte moćni duo za zdravu i preplanulu kožu
  • Objavljeno: Srijeda, 04.07.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Zanimljivosti

Prikladna zaštita kože ljeti i sprječavanje štetnih utjecaja sunčevih zraka od iznimne je važnosti, a svakodnevnom zaštitom od sunca možemo spriječiti preuranjeno starenje kože. Visoke temperature, pojačano znojenje i štetno UV zračenje dodatno oštećuju našu kožu, a izlaganje suncu može potaknuti i stvaranje novih akni tijekom ljeta. Zato ćemo u ljetnim mjesecima sigurno više pažnje posvetiti odabiru proizvoda za njegu i održavanje idealne vlažnosti kože.

Medical Intertrade na tržištu nam nudi dva proizvoda čijom uporabom možete vratiti izgubljenu ravnotežu i održati zdrav i njegovan izgled vaše kože – Cetaphil Dermacontrol pjena za čišćenje lica i Daylong sensitive gel-krema za zaštitu od sunca.

CETAPHIL DERMACONTROL PJENA ZA ČIŠĆENJE stvorena je na temeljima Cetaphil linije koja je već dugi niz godina poznata po izvrsnoj kvaliteti i podnošljivosti. Dermacontrol pjena za čišćenje osmišljena je kako bi uklonila višak sebuma i regulirala njegovo izlučivanje djelovanjem cinkova glukonata. Sadrži prirodne umirujuće sastojke koji uravnotežuju simptome akni i održavaju pH kože. Primjenom Dermacontrol proizvoda za njegu kože postiže se kontrola masnog sjaja kože s aknama, obnova zaštitnog sloja kože te zaštita od pretjerano agresivnih proizvoda za čišćenje kože.

Preporučena maloprodajna cijena: 235 ml, 119,77 kn

Daylong SENSITIVE SPF 30 gel-krema visokog zaštitnog faktora pruža nove prednosti pri zaštiti od sunca. Posebno je pripremljena za kožu osjetljivu na sunce i masnu kožu sklonu aknama. Formulacija bez mirisa, masti i emulgatora nježno i učinkovito štiti od UVA i UVB zračenja uz jedinstveno lagan osjećaj na koži. Daylong SENSITIVE odlično podnosi i najosjetljivija koža sklona alergijama na sunce.

Preporučena maloprodajna cijena: 100 ml, 147,77 kn

Uvoznik i distributer: Medical intertrade d.o.o.

Proizvode potražite u svim ljekarnama.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti