Kako muškarci doista doživljavaju seks?

Kako muškarci doista doživljavaju seks?

Kako muškarci doista doživljavaju seks?
  • Objavljeno: Utorak, 25.10.2022.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Seks je nepresušna tema o kojoj volimo čitati, pričati i slušati. Muškarci i žene drugačije doživljavaju seks iako i jednom i drugom spolu osigurava pregršt zadovoljstva. Neki ga percipiraju kao nagradu, dok je drugim više kao fizička aktivnost. Neki ga upražnjavaju s osobama koje su im fizički privlačne, dok drugi traže nešto više.

Evo kako muškarci doživljavaju seks!

Seks počinje u tijelu

Dok ženska želja za seksom može biti umno potaknuta, za muškarce je ona fizička. Tijelom muškaraca prolaze ogromne količine testosterona i tjeraju ih da se seksualno izraze.

Saznajte na koji način žene doživljavaju seks!

Seks je poput gladi ili žudnja za slatkišima

Žudnja za seksom je kao žudnja za čokoladom. Svaka seksualna epizoda ima mogućnost pretvoriti se u potpuno novo iznenađenje. Njegov um je oduševljen pri samoj pomisli na iznenađenje. Dan je nepotpun bez deserta

Seks je energija

Hormonalna energija mu daje pogon za nastavak života i produktivnost. Muškarac prolazi svakodnevnu monotoniju u nadi da će na kraju dana biti nagrađen seksom.

Seks je uzbuđenje

To je za muškarca najuzbudljivija životna avantura. Svoje tijelo smatra velikim strojem za užitak. Svaki flert i osmijeh pogoduje mozgu muškarca.

Seks je način na koji muškarac pruža ljubav

Iako većina žena smatra da je muškarcima seks samo usputna radnja u kojoj će zadovoljiti svoje potrebe, to nije istina. Da, muškarci bi seks stalno i uvijek, ali najskloniji su ga upražnjavati sa svojim boljim polovicama koje itekako znaju što ga pali. Muškarac najbolje zna kako zadovoljiti partnericu s kojom je u vezi i to ga dodatno uzbuđuje. Seksualnim činom partnerici pokušava pokazati da joj se predao u svakom aspektu života, pa tako i u ljubavi.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti