Revolucionaran Easy Fit trening: 25 puta učinkovitiji od 1.5 sata klasičnog fitness treninga

Revolucionaran Easy Fit trening: 25 puta učinkovitiji od 1.5 sata klasičnog fitness treninga

Revolucionaran Easy Fit trening: 25 puta učinkovitiji od 1.5 sata klasičnog fitness treninga
  • Objavljeno: Utorak, 25.10.2022.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Promo

Kategorija: Zanimljivosti

Poznato je da održavanje dobre tjelesne forme zahtjeva svakodnevnu posvećenost i bavljenje nekom od sportskih aktivnosti. No, ubrzan i suvremeni način života, kao i dnevni raspored prenatrpan raznim obvezama najčešći su razlozi zbog kojih se zapostavlja briga o vlastitom tijelu. Srećom, razvojem moderne tehnologije osmišljene su nove tehnike vježbanja koje ne zahtijevaju veliko fizičko opterećenje i učinkovito olakšavaju održavanje vitke linije.

Jedno od takvih je i revolucionaran Easy Fit trening uz pomoć EMS uređaja, koji je 25 puta učinkovitiji od 1.5 sata klasičnog fitness treninga jer ne zahtjeva puno vremena i u 20 minuta obrađuje cijelo tijelo pokretanjem svih grupa mišića. Organizacijski je dobro posložen i idealan je tip treninga za sve one koji imaju pretrpan raspored dnevnim obvezama te nisu u mogućnosti izdvojiti određenu količinu vremena za vježbanje. Ono što je posebno kod ove vrste treninga je revolucionarna EMS tehnologija koja pomoću jedinstvene metode smanjuje celulit, brže sagorijeva masti i više kalorija, učvršćuje kožu te smanjuje bol u leđima, vratu i zglobovima.

IST tehnologija (Impulse Shift Technologi) omogućuje da impulsno opterećenje mišića bude prirodno i pravilno raspoređeno po određenoj skupini mišića, kako ne bi u isto vrijeme radili suprotni mišići (agonist i antagonist), a sve kako bi u potpunosti zaštitili mišiće od eventualnih ozljeda. Za vrijeme WB-EMS treninga proizvodnja hormona stresa i funkcija enzima je viša, zato nije preporučeno trenirati duže od 20 minuta. Uključeno je 10 glavnih mišićnih skupina s dubokim mišićima, a stimulira se 90% mišićnih vlakana, za razliku od klasičnog treninga kod kojega se stimulira 30%.

Ana Maras Harmander i Davor Ilič

Easy Fit koristi vrhunske EMS uređaje, koji su podvrgnuti strogim studijama i istraživanjima, medicinski odobreni, a odijela koja dolaze s istim napravljena su od antibakterijske tkanine te osiguravaju optimalnu higijenu, čistoću i udobnost. Uz to, svaki klijent dobije i pododijelo, ručnike, vodu i proteinski shake, što znači da ga sva potrebna oprema čeka spremna. Nakon odrađenog treninga, klijent se otušira, osvježi i s lakoćom može dalje nastaviti sa svojim dnevnim obavezama. Inovativna bežična veza zaštićena je posebnom linijom P2P, koja omogućuje stabilnu vezu bez interneta, kvarova i zračenja poput bluetooth-a i wifi-a.

Zahvaljujući NLT (no load trip) automatskom procesu provjere kablova, uređaj samoprocjenjuje i štiti od elektrostatskog izboja. Kako bi mogli uspješno pratiti napredak svojih klijenata uveli su i uslugu 3D skeniranje tijela, koje je bitno kako bi klijent dobio realno inicijalno stanje u brojkama jer napredak u treningu ne može pokazati realne brojke na vagi. 3D skenirani dokument prikazuje: težinu, potkožno masno tkivo, mišićnu masu, visceralnu masnoću, analizu oblik tijela, napredak, kao i procjenu rizika od bolesti. Nakon nekoliko mjeseci ili određenog broja odrađenih treninga izvodi se ponovno mjerenje, tako da uz trening i izbalansiranu prehranu rezultati sigurno neće izostati.

Ana Maras Harmander, Davor Ilič i Katarina Baban

Iskustvo u spomenutom izgradio je Davor Ilič, dugogodišnji trener grupnih programa i privatni trener, zaljubljenik u pokret i zdrav način života, koji je oduvijek znao u kojem se smjeru želi profesionalno razvijati. U rodnoj Puli od malih nogu bavio se plesom u kojem je postigao i značajnije uspjehe - 1. mjesto na svjetskom prvenstvu Caribbean Dance Show u Riminiju, u kategoriji latino plesova. Nakon toga, krenuo je u instruktorske vode, pokrenuo svoj studio za grupne programe i individualne treninge te podučavao pilates, zumbu, body workout, funkcionalne programe, ples i drugo. Željan novih avantura i zaokreta u svojoj karijeri, nakon 15 godina odlučio se za promjenu, a EMS treninzi bili su logičan sljedeći korak. Ubrzo je s poslovnom partnericom Mateom Vuga i vjerom u nešto sasvim novo i drugačije, krenuo u Easy Fit projekt.

Lana Gojak i Davor Ilič

''Budući da uvijek idem u korak s trendovima, a moderna tehnologija je omogućila da se ovakav vid vježbanja približi ljudima, jako sam se zainteresirao. Na početku sam imao predrasuda prema ovakvom tipu treninga sve dok nisam detaljno istražio i osobno isprobao. EMS trening može se kombinirati i s treninzima snage, odličan je i u fazi rehabilitacije ili čak kao nadopuna u trenažnom procesu vrhunskih sportaša. Kako bi odagnali svaku sumnju i nedoumicu, prvi probni trening je besplatan, stoga pozivam sve zainteresirane da dođu i isprobaju jer sigurno neće požaliti'', rekao je Davor Ilič.

Brzo postizanje ciljeva poput: oblikovanja tijela, izgradnje mišića, zdravog mršavljenja, ojačavanja leđa i imunološkog sustava nikada nije bilo lakše. Uz EMS trening s lakoćom se izgrađuju i aktiviraju mišići za koje je potrebno puno više fizičkog napora. Kombinacija vježbe i zabave koja rezultira time da se osjeća dobro u svojoj koži, definitivno je budućnost u svijetu treninga. Više informacija i mogućnost rezervacije probnog treninga u Easy Fit studiju, smještenom u Ulici grada Mainza 13, nalaze se na https://easyfit.hr/tretman/.

Katarina Baban

Vezani sadržaj:

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti