Kako se nositi s naglim vremenskim promjenama?

Kako se nositi s naglim vremenskim promjenama?

Kako se nositi s naglim vremenskim promjenama?
  • Objavljeno: Četvrtak, 18.12.2014.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Nagle vremenske promjene indirektno utječu na naše raspoloženje. Nemojte se iznenaditi ako se vaše raspoloženje mijenja iz sata u sat.

Na vrijeme ne možemo utjecati, ali na raspoloženje itekako možemo. Bez obzira na to što su dani hladniji i kraći, vi možete i trebate ostati dobro raspoloženi.

Brojne stvari mogu popraviti raspoloženje, stoga nema razloga da se pomirite s lošim raspoloženjem tijekom naglih vremenskih promjena.

Vježbajte

Vježbanje je nešto najbolje što možete napraviti za svoje raspoloženje. Brojna istraživanja su pokazala da se tjelovježbom oslobađaju hormoni sreće, a smanjuje razina hormona stresa.

Pijte vruću čokoladu

Vruća čokolada je puno više od toplog napitka koji grije tijekom hladnih zimskih dana. Dokazano je da vruća čokolada popravlja raspoloženje. Odaberite čokoladu s najmanje 70% kakaa jer će ona imati blagotvorno djelovanje i na vaše fizičko zdravlje.

Češće prakticirajte seks

Seks je besplatan i zabavan način da popravite raspoloženje, a hladni zimski dani predstavljaju idealne uvjete za uživanje pod plahtama. Dokazano je da seks, ne nužno i postizanje orgazma, potiče oslobađanje endorfina, hormona koji vas čine sretnima.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti