Kako vam proizvod iz djetinjstva i danas može čuvati zdravlje cijele obitelji

Kako vam proizvod iz djetinjstva i danas može čuvati zdravlje cijele obitelji

Kako vam proizvod iz djetinjstva i danas može čuvati zdravlje cijele obitelji
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 22.06.2020.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF / Promo

Kategorija: Zanimljivosti

Pitate se koji je to proizvod? Poznat je kao najbolji i najjači antibiotik kojeg su koristile sve naše bake i djedovi. Još vam ne zvoni? Okej, sada ćemo sve objasniti.

U današnje vrijeme, vrijeme prepuno stresa, užurbanosti, obaveza, ne čudi kako ste od svih briga i obaveza, zaboravili baš na same sebe. Osjećate kako radni dani traju beskrajno dugo dok vam vikendi prolaze u tren oka pa vam se prvi radni dan po novom zove ponedjeBLJAK. A od toga dođu svi problemi i poteškoće. Vjerojatno vam uz sve to ni prehrana nije dovoljno pravilna pa posežete za brzim gotovim jelima punim aditiva, a i ne pamtite kad ste zadnji put prošetali po parku ili šumi upijajući mirise cvijeća.

Pa, što učiniti po tom pitanju?

Svakako biste trebali u svom rasporedu napraviti vremena i mjesta za sebe i pripaziti na to što prinosite ustima, ali osim toga savjetujemo da pomoć u tom putu potražite u dodacima prehrani.

Pomislit ćete kako je to sve priča, jer čuli ste bezbroj takvih poruka s tv reklama ili radija pa vam je već puna kapa svih tih preparata, a još nisu ni prirodni.

Na sreću, nije sve priča, a jedan čudesan prirodni spoj poznat je kao narodni antibiotik u našim krajevima već godinama. Radi se o propolisu, nevjerojatnom pčelinjem proizvodu čijeg se okusa lako možete sjetiti, pomalo gorkast, pomalo ljutkast, a štiti vas od bolesti još od najranijeg djetinjstva dok su vam ga davale vaše majke ili bake, a vi ga uglavnom nevoljko konzumirali.

No, od tih dana od prije 20 i više godina propolis je doživio svoju revoluciju zahvaljujući inovacijama tvrtke Hedera iz Splita.

O kakvoj revoluciji se radi?

Prije svega radi se o potpuno drugačijem propolisu, koji je pripremljen inovativnom tehnikom da su sve supstance iste kao u prirodi, bez ikakve kemijske obrade! Osim toga, ne morate se brinuti oko okusa, nalazi se u kapsulama tako da je jednostavan za primjenu!

Za vas to konkretno znači da napokon na jednom mjestu možete naći proizvode koji će pomoći kako vama, tako vašoj djeci ili vašim roditeljima. Potpuno prirodni proizvodi mogu vam pomoći u podizanju imuniteta, žgaravici, bolnim zglobovima, anemiji, kao i u mnogim drugim situacijama.

Posebice bismo izdvojili 4 proizvoda:

Nativni propolis - za obranu i podizanje imuniteta
Gastrocet - za probleme probavnog sustava poput žgaravice ili zatvora
Bee Flexi - za bolne i upaljene zglobove
Ferrocet - za probleme sa željezom u krvi i anemijom

Najbolje od svega, sve je potpuno prirodno te ne morate misliti oko nuspojava ili štetnih posljedica, a da je priča potpuno drugačija i djelotvorna dokazuje i preko 10 000 zadovoljnih korisnika i preko 30 godina postojanja.

Uvjerite se još danas u moć prirode te krenite u zdraviji život na pčelinji pogon. Znate što je najbolje? Poštarinu ne plaćate uopće, vi samo izaberete proizvod koji želite.

Ali ima i bolje od toga. Hedera toliko vjeruje u svoje proizvode da vam daje garanciju i to ne bilo koju, nego pčelinju garanciju.

Ako ne budete zadovoljni proizvodom, spremni su poslušati što nije bilo dobro i vratiti vam novce bez puno pitanja.

100% prirodni, učinkoviti i posebni proizvodi i 0% rizika kupovine.

Mi smo svoje zdravlje zaštitili, zaštitite ga vi!

Najčitanije zanimljivosti