Klorane Ylang-Ylang linija za zaštitu kose od sunca: zaštićena, njegovana i mirisna kosa od prvog kupanja do kraja godišnjeg odmora

Klorane Ylang-Ylang linija za zaštitu kose od sunca: zaštićena, njegovana i mirisna kosa od prvog kupanja do kraja godišnjeg odmora

Klorane Ylang-Ylang linija za zaštitu kose od sunca: zaštićena, njegovana i mirisna kosa od prvog kupanja do kraja godišnjeg odmora
  • Objavljeno: Utorak, 19.06.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Zanimljivosti

Ylang-Ylang je tropsko drvo koje raste u srcu Indijskog oceana, na otoku Anjouan koji spada u otočje Komori. Taj mitski cvijet očaravajućeg mirisa uzgajan je zbog svojeg esencijalnog ulja koje je ključno u industriji parfema te je jedan od primarnih izvora prihoda za ovo vrlo siromašno područje. Za Ylang-Ylang su se zainteresirali i botaničari Laboratorija Klorane, ali ne zbog esencijalnih ulja, nego zbog voska kojim ova jedinstvena biljka štiti svoje latice i daje im otpornost kako bi ostale divne i pod tropskim suncem. Laboratoriji Klorane koncentrirali su ovaj dragocjeni vosak koji odlikuje konzistencija nemasnog maslaca i opojni miris Ylang-Ylanga i tako stvorili liniju proizvoda koji će štititi i njegovati kosu izloženu suncu u nadolazećim danima godišnjih odmora, pružiti nezaboravno iskustvo svim vašim osjetilima, a također će omogućiti dodatnu zaradu lokalnom stanovništvu koje je čuvalo tajnu Ylang-Ylanga od zaborava sve ove godine.

Zaštita i njega koju naša kosa zaslužuje

Novu Klorane liniju za zaštitu kose od sunca na bazi Ylang-Ylanga voska čine tri ekološki prihvatljiva proizvoda koji će stimulirati sva vaša osjetila. Koliko god mi uživali u suncu, vjetru i soli, naša kosa izložena tim čimbenicima pati. Boja može izblijedjeti, kosa može postati suha i nalik slami, a vrhovi postaju ispucali. Premda je pohvalno da smo spremni instinktivno štititi našu kožu, kosa je često prepuštena sama sebi pa što je više zanemarujemo, ona je sve oštećenija. Stoga su Laboratoriji Klorane razvili liniju koja će štititi i njegovati vašu kosu te joj povećati volumen od prvog kupanja do kraja godišnjeg odmora.

Prije izlaganja suncu: zaštitite vašu kosu

Kloranezaštitno ulje s voskom Ylang-Ylanga pruža višestruka zaštitu od soli, pijeska i klora: esencijalni vosak Ylang-Ylanga prekriva kosu i štiti je, kako na površini, tako i dubinski. Jedno nanošenje ovog ulja pruža i visoku zaštitu od UVA/UVB sunčevih zraka tijekom cijelog dana. Kompleks uljnih emolijensa pruža intenzivnu njegu tako što popravlja oštećenja u vanjskom dijelu vlasi kose. Dodatno zadovoljstvo korištenja pružaju neljepljiva tekstura i opojni miris Ylang-Ylanga.

Klorane zaštitno ulje s voskom Ylang-Ylanga (100 ml): 123,53 kn

Za vrijeme izlaganja suncu: pranje i njega vaše kose

Klorane hranjivi šampon s voskom Ylang-Ylangazahvaljujući svojoj formuli bez silikona nježno će očistiti vašu kosu od soli, pijeska i klora bez dodatnih oštećenja. Zahvaljujući svojstvima esencijalnog voska Ylang-Ylanga ovaj šampon dubinski njeguje vlasi, dok emolijentni agenti omataju vlakna i tako ih štite i obnavljaju. Ljeti je kosu često teško oblikovati u željenu frizuru, no inovativna i nježna Klorane formula omekšat će vlasi i tako olakšati njihovo raščešljavanje.

Klorane hranjivi šampon s voskom Ylang-Ylanga (200 ml): 74,91 kn

Nakon izlaganja suncu: dubinska njega i obnova

Klorane bogati obnavljajući balzam s voskom Ylang-Ylanga obnovit će vlakna vaše kose: keratin biljnog podrijetla sadrži amino-kiseline slične onima koje se nalaze u keratinu u kosi, a koje rekonstruiraju unutarnju i vanjsku arhitekturu kose. Esenscijalni vosak Ylang-Ylanga u kombinaciji sa shea maslacem dat će vlaknima kose sve potrebno za oporavak, a napredna formula ovog balzama olakšat će stiliziranje kose tako što će učiniti kosu glađom, mekšom i lakšom za raščešljavanje.

Klorane obnavljajući balzam s voskom Ylang-Ylanga (200 ml): 93,89 kn

#FeelGoodActGood

Kako bi zaštitili Ylang-Ylang jednako kao što on štiti nas, organizacija Klorane Botanical Foundation posvećena je cilju dugotrajnog očuvanja šuma otočja Komori, s kojeg ta jedinstvena biljka potječe. Klorane Botanical Foundation dijeli poljoprivrednu ekspertizu s lokalnim farmerima te educira mlade generacije na Komorima o važnosti očuvanja njihovih biljnih bogatstava.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti