Nakit domaćeg brenda SEXY PLEXY stvoren za ljetne dane: pogledajte novu kolekciju

Nakit domaćeg brenda SEXY PLEXY stvoren za ljetne dane: pogledajte novu kolekciju

Nakit domaćeg brenda SEXY PLEXY stvoren za ljetne dane: pogledajte novu kolekciju
  • Objavljeno: Četvrtak, 07.07.2022.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Promo

Kategorija: Zanimljivosti

Sara i Iva su dvije prijateljice koje već 10 godina zajedničkim snagama stvaraju prekrasan nakit u Zagrebu. Riječ je o SEXY PLEXY brendu, a kolekcije se temelje na pleksiglasu, srebru i čeliku u kombinaciji s raznim materijalima.

Ljetna kolekcija La Isla Bonita inspirirana morem i suncem

Nova kolekcija naziva La Isla Bonita vodi nas na jedno od najljepših mjesta. Tamo gdje odlazimo u najljepšim snovima i koje je posebno svakome od nas jer ga doživljavamo na svoj, jedinstven način. Nakit inspiriran tirkiznim morem i suncem te okom kojime doživljavamo sve ljepote svijeta oko nas i tako ih čuvamo kao vječne uspomene.

Nova kolekcija karakteristična je po modelima koji se transformiraju u više različitih tipova nakita poput ogrlice koja se može nositi kao duža ili kraća, kao lančić za naočale ili višestruka narukvica. Osim toga, kolekciju krasi i novi model naušnice u obliku sunca koji se nosi na vrlo neobičan način, s prednje i stražnje strane uha te ostavlja mogućnost da se naušnica nosi i u odvojenoj varijanti.

Također, jedan od noviteta je izvedba SEXY PLEXY bestsellera u zlatnoj varijanti, čiju ponudu proširuju sa svakom novom kolekcijom. Osim klasičnih ogrlica, narukvica, naušnica i prstenja SEXY PLEXY jewerly ove godine predstavio je i lančić za mobitel ukrašen koraljima i tirkizima, koji je jedan od najslađih ovoljetnih hitova.

Lice ovoljetne kampanje je Elena Dizdar koja se našla ispred objektiva fotografkinje Karmen Poznić. Za make up zadužen je bio tim MARRA by Marija Butković, a kampanja se snimala u Hotelu Hilton Costabella u Rijeci.

SEXY PLEXY nakit može se kupiti diljem Jadrana u dvadesetak galerija i trgovina te u zagrebačkom showroomu na adresi Ilica 14 kao i putem webshopa SEXY PLEXY.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti