Laserski češalj najbolji je lijek za ćelavost

Laserski češalj najbolji je lijek za ćelavost

Laserski češalj najbolji je lijek za ćelavost
  • Objavljeno: Utorak, 19.08.2008.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Gubitak kose s kojim se suočava većina muškaraca stupanjem u zrele godine nastaje iz nekoliko razloga. To su: djelovanje hormona, proces starenja ili pak neadekvatna prehrana i bolesti.

Što je ćelavost?

Zanima li nekog muškarca kolike su mu šanse da jednog dana mora reći zbogom svojoj kosi, neka samo pogleda tjeme svog oca. Većina muškaraca prve gubitke kose primijetit će već u dvadesetim godinama. Normalnom gustoćom kose smatra se 220 vlasi na kvadratnom centimetru vlasišta, a kad broj vlasi padne na 110 po kvadratnom centimetru, ćelavost je već prilično vidljiva.

Iako je muškarcima teško u to vjerovati, ćelavost može biti vrlo seksi; to je definitivno dokazao Bruce Willis. Međutim, za one koji pate za kosom svoje mladosti ili ih muče prvi znakovi gubitka kose, bez koje ne mogu zamisliti svoj život, postoji lijek.

Svjesni kako velikom broju muškaraca samopouzdanje i pozitivna slika o sebi ovise o količini kose na glavi, Lexington International, LLC. kreirao je laserski češalj koji svakom muškarcu omogućuje uživanje u lavljoj grivi.

Napad snagom devet lasera

Američka FDA odobrila je proizvod i označila da je njegova primjena u službi promoviranja rasta kose. Laserski češalj klinički je testiran, te je pritom dokazano da osoba, u prosjeku, dobije 19 novih vlasi na kvadratnom centimetru vlasišta.

Da bi se u tom uspjelo, češalj je dovoljno koristiti triput tjedno po 10-15 minuta.

Laserski češalj koristi se snagom devet lasera koja stimulira folikule kose. Rezultati su punija i zdravija kosa, kraj njenog ispadanja i potaknut rast novih vlasi.

Proizvođači ovog češlja napominju kako se radi o najsigurnijoj tehnici protiv ćelavosti u svijetu, kunu se u njenu kvalitetu i napominju kako su ispitivanja pokazala da korištenje češlja nema nikakvih nuspojava.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti