MOBILS – za osjetljiva stopala

MOBILS – za osjetljiva stopala

MOBILS – za osjetljiva stopala
  • Objavljeno: Petak, 06.05.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

MEPHISTO, francuski proizvođač obuće koja daje izvanredan spoj tradicionalne zanatske izrade cipela i napredne tehnologije te maksimalne udobnosti, promovirao je kolekciju MOBILS asortimana.

Cipele i sandale MOBILS rezultat su konstantnog razvoja i istraživanja kako bi se proizvela optimalna cipela za zdrav i prirodan hod. Tako je nastala vrlo funkcionalna unutrašnjost koju odlikuju brojni elementi udobnosti, u kombinaciji s izvrsnim pristajanjem i iznimnom kvalitetom.

MOBILS obuća za posebno osjetljiva stopala produžetak su klasične Mephisto obuće, no s dodatnim specifičnim kriterijima udobnosti, poput podloženih gornjišta, tehnologijom cirkulacije zraka, odvojivim ulošcima, dodatnom dubinom u gazištu, pojačanom širinom kalupa što sve pomaže da Mobils bude obaveza u segmentu pedijatrijsko/ortopedske obuće.

KOMPLETNO OJASTUČENJE

SPREČAVA PRITISAK I TRLJANJE

Jedna od važnih značajki cipela i sandala MOBILS je njihovo KOMPLETNO OJASTUČENJE, mekano i udobno. Ovi fantastični jastučići nalaze se između podstave i kožnog gornjišta i osiguravaju optimalnu udobnost.

TEHNOLOGIJA SOFT-AIR

ZA LAGAN KORAK

Zahvaljujući TEHNOLOGIJI SOFT-AIR ugrađenoj u obuću MOBILS bolna stopala stvar su prošlosti. Međupotplat SOFT-AIR na minimum smanjuje djelovanje sila pri hodu, čime se štite vaša stopala, rasterećuju zglobovi, čuvaju leđa i osigurava ugodna i zdrava unutrašnjost cipele.

ODVOJIVA ULOŽNA TABANICA

MOŽE SE ZAMIJENITI UOBIČAJENIM ORTOPEDSKIM ULOŠKOM

ANATOMSKA ODVOJIVA TABANICA podržava pravilan položaj stopala i smanjuje silu reakcije podloge pri hodanju. Ona je jamac lakog i neumornog koraka u svim modelima iz kolekcije MOBILS. Tabanicu možete zamijeniti i svojim uobičajenim ortopedskim uloškom.

PODSTAVA COMFORTEMP

ODRŽAVA UGODAN OSJEĆAJ SVJEŽINE

Inovativna podstava COMFORTEMP izvedbom je membrana od mikro vlakana, koja regulira temperaturu. Zahvaljujući njoj u cipelama MOBILS neprekidno se održava temperatura koja osigurava ugodnu svježinu. Time se dodatno pridonosi higijenskom i zdravom okruženju stopala.

Asortiman Mobilsa možete pronaći u navedenim trgovinama:

  • MEPHISTO-SHOP Zagreb. Masarykova 11
  • MEPHISTO-SHOP Split,Dobrić 3, kod Voćnog trga
  • MEPHISTO-SHOP Korzo 11

WEB SHOP: www.shoes.hr

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti