Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

MOBILS – za osjetljiva stopala

MOBILS – za osjetljiva stopala

MOBILS – za osjetljiva stopala
  • Objavljeno: Srijeda, 06.05.2026.
  • Broj pregleda: 90
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
MOBILS – za osjetljiva stopala

MEPHISTO, francuski proizvođač obuće koja daje izvanredan spoj tradicionalne zanatske izrade cipela i napredne tehnologije te maksimalne udobnosti, promovirao je kolekciju MOBILS asortimana.

Cipele i sandale MOBILS rezultat su konstantnog razvoja i istraživanja kako bi se proizvela optimalna cipela za zdrav i prirodan hod. Tako je nastala vrlo funkcionalna unutrašnjost koju odlikuju brojni elementi udobnosti, u kombinaciji s izvrsnim pristajanjem i iznimnom kvalitetom.

MOBILS obuća za posebno osjetljiva stopala produžetak su klasične Mephisto obuće, no s dodatnim specifičnim kriterijima udobnosti, poput podloženih gornjišta, tehnologijom cirkulacije zraka, odvojivim ulošcima, dodatnom dubinom u gazištu, pojačanom širinom kalupa što sve pomaže da Mobils bude obaveza u segmentu pedijatrijsko/ortopedske obuće.

KOMPLETNO OJASTUČENJE

SPREČAVA PRITISAK I TRLJANJE

Jedna od važnih značajki cipela i sandala MOBILS je njihovo KOMPLETNO OJASTUČENJE, mekano i udobno. Ovi fantastični jastučići nalaze se između podstave i kožnog gornjišta i osiguravaju optimalnu udobnost.

TEHNOLOGIJA SOFT-AIR

ZA LAGAN KORAK

Zahvaljujući TEHNOLOGIJI SOFT-AIR ugrađenoj u obuću MOBILS bolna stopala stvar su prošlosti. Međupotplat SOFT-AIR na minimum smanjuje djelovanje sila pri hodu, čime se štite vaša stopala, rasterećuju zglobovi, čuvaju leđa i osigurava ugodna i zdrava unutrašnjost cipele.

ODVOJIVA ULOŽNA TABANICA

MOŽE SE ZAMIJENITI UOBIČAJENIM ORTOPEDSKIM ULOŠKOM

ANATOMSKA ODVOJIVA TABANICA podržava pravilan položaj stopala i smanjuje silu reakcije podloge pri hodanju. Ona je jamac lakog i neumornog koraka u svim modelima iz kolekcije MOBILS. Tabanicu možete zamijeniti i svojim uobičajenim ortopedskim uloškom.

PODSTAVA COMFORTEMP

ODRŽAVA UGODAN OSJEĆAJ SVJEŽINE

Inovativna podstava COMFORTEMP izvedbom je membrana od mikro vlakana, koja regulira temperaturu. Zahvaljujući njoj u cipelama MOBILS neprekidno se održava temperatura koja osigurava ugodnu svježinu. Time se dodatno pridonosi higijenskom i zdravom okruženju stopala.

Asortiman Mobilsa možete pronaći u navedenim trgovinama:

  • MEPHISTO-SHOP Zagreb. Masarykova 11
  • MEPHISTO-SHOP Split,Dobrić 3, kod Voćnog trga
  • MEPHISTO-SHOP Korzo 11

WEB SHOP: www.shoes.hr

Komentari

Najčitanije zanimljivosti