4 načina pomoću kojih ćete natjerati muškarca da stalno razmišlja o vama

4 načina pomoću kojih ćete natjerati muškarca da stalno razmišlja o vama

4 načina pomoću kojih ćete natjerati muškarca da stalno razmišlja o vama
  • Objavljeno: Nedjelja, 21.11.2021.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Naravno, možete fizički prići muškarcu, ponuditi ga pićem ili odvući u krevet, što će zaokupiti njegove misli, sve do rastanka. Međutim, ako mu se želite uvući u podsvijest i natjerati ga da stalno misli na vas, ipak trebate uložiti malo truda. No, ako dugoročno niste kompatibilni, ne postoji određena tehnika kojom možete natjerati nekoga da se u vas zaljubi.

Provjerite kako tijelo prepoznaje pravu ljubav!

1. Pokažite interes

Naravno, nećete biti zanimljivi svima, ali postoji način da poboljšate šanse. Ako želite biti dobar sugovornik, postanite dobar slušatelj. Nemojte biti glasni i napadni. To odbija ljude. Budite znatiželjni i slušajte što sugovornik priča. Komentirajte izrečeno, no ne upadajte u riječ. Također nemojte postavljati previše pitanja jer bi to moglo uplašiti sugovornika. Postavljajte pitanja o njegovim interesima, osjećajima i željama. To ne znači da morate žrtvovati svoje interese. Upravo suprotno! Na ovaj način možete zaista pronaći zajedničke interese.

2. Zadržite ga

On vas sluša, odgovara na pitanja i dijeli osobne informacije. Vjeruje vam i osjeća se ugodno u vašem društvu. To je odlično! Sada možete prijeći na sljedeći korak. Povezivanje je lako ako već imate njegovu pozornost. Ovo je faza u kojoj možete postavljati direktna pitanja i otvoreno izreći svoje želje.

3. Slijedite ga

Pri tome ne mislimo da postanete uhoda, nego slijedite tijek njegovih misli i želja. Propitkuje li vaše želje? Postaje li razgovor intimniji? Ako je odgovor da, sada mu jasno možete dati do znanja da ga želite. U ovim trenucima ga čak možete i pokušati poljubiti. Osjetit ćete je li ovo pravi trenutak za to. Slijedite njegove želje, ali i vlastiti instinkt.

4. Postanite dio igre asocijacije

Kao i u marketingu, postanite prva osoba na koju pomisli kada netko spomene ljubav ili seks. Ovisno o području interesa. To postižete povremenim javljanjem na društvenim mrežama, slanjem sms poruka, pozivom na piće i tako dalje. Naglasak je na povremenom! Nikako ne biste htjeli pretjerati i izazvati kontraefekt. Učinite kako vam savjest i srce govore.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti