Otkrijte kako se ljube horoskopski znakovi!

Otkrijte kako se ljube horoskopski znakovi!

Otkrijte kako se ljube horoskopski znakovi!
  • Objavljeno: Nedjelja, 14.08.2022.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Horoskop

Način na koji ljubimo puno govori o našoj osobnosti, o tome jesmo li strastveni i impulzivni ili slatki i romantični. A znate li da horoskopski znak može predvidjeti nečiji stil ljubljenja?

Provjerite je li pogođen i vaš stil!

Ovan

Ovan voli isprobavati nove stvari. Karizmatičan je, strastven i entuzijastičan. Ova vrsta ljubavnika je iznenadna i vatrena. Ljubljenje u javnosti mu nije strano i uvijek možete očekivati hrpu nenadanih poljubaca.

Bik

Ljeto je puno osjetilnih iskustava. Cvijeće i šarenilo definitivno utječu na strastvenost Bika. Vole u potpunosti prvo osjetiti usne, a ubrzo se bacaju na jezik i razbuktavanje strasti. Vole prolaziti prstima kroz partnerovu kosu, pritom uživajući u njegovom mirisu i izgledu lica. Pružaju senzualne i iskrene poljupce i fokusirani na sve aspekte života.

Blizanac

Ovaj znak je rođena koketa. Njegov um je brz kao krila leptira. Poljubac je kratak i sladak. Ne mogu ostati dugo fokusirani ali zato svaki njihov kratki poljubac neopisivo oduševljava.

Pročitajte godišnji horoskop za 2022. po znakovima!

Rak

Rakovi žive u skladu sa svojim osjećajima i slučaju instinkt. Ako nekoga vole, njihovi poljupci su neprocjenjivi. Vole duge poljupce i zagrljaje. Partnera obasipaju poljupcima.

Lav

Lav je izuzetno vatren, hrabar i impulzivan. Ne igra na sigurno, a kada ljubi, čini to divlje i strastvenije od svih znakova. Njegov stil ljubljenja je zabavan, vruć i zaigran.

Djevica

Ovaj znak obraća pozornost na detalje pa tako ni ljubljenje ne prepušta slučaju. Djevica ljubi s namjerom da potakne vašu strast. Voli se grliti i cijeni tuđu naklonost. Zauzvrat daje točno onakve poljupce kakve ste poželjeli.

Pročitajte godišnji horoskop za 2022. po znakovima!

Vaga

Vage krasi iznimna ljepota i profinjenost. Vole dobro izgledati što može skrenuti fokus sa samog ljubljenja i proživljavanja strasti. No, svoju izvedbu će graditi na senzualnosti i neodoljivim uzdisajima. Njihovi poljupci su poput onih iz bajke.

Škorpion

Jeste li znali da je Škorpion prepoznat kao najzanimljiviji horoskopski znak? Ako mu odgovara ljubavni stil, znajte da će poljubiti svaki centimetar vašeg tijela i naučit će vas novim zanimljivim tehnikama. Njegovi poljupci su zabavni, seksi, senzualni i pamte se godinama.

Strijelac

Strijelac izuzetnu pažnju poklanja partneru kojeg voli zadovoljiti. Uzbudljiv je i spontan. Gdje je zabava i avantura, sigurno će se naći i poljubac. Jednostavno ne mogu odoljeti adrenalinu i akciji.

Pročitajte godišnji horoskop za 2022. po znakovima!

Jarac

Jarac je praktičan i dobro organiziran partner koji dobro procjenjuje kada je trenutak za poljubac. Poljupci Jarca su prizemni, intimni i opuštajući. Ovaj horoskopski znak će vam priuštiti klasičan filmski poljubac s dozom romantike i strasti. Ne daruje svoje poljupce olako a kada se to dogodi, prstima prolazi kroz partnerovu kosu i rješava ga nakupljenog stresa.

Vodenjak

Poznato je da Vodenjaci vole umjetnost i umijeće zavođenja. Najopušteniji su u blago zamračenom prostoru i izrazito su nježni. Polaganim i opreznim poljupcima Vodenjak može zapaliti pravu vatru! Njegovi poljupci se mogu činiti mokri i neuredni ali definitivno oduzimaju dah.

Ribe

Ovaj horoskopski znak je poznat po svojoj nesebičnosti i predanosti. Poprilično su opušteni, pa nerijetko zafrkavaju partnera usputnim poljupcima ili izmicanjem. Najlakše ćete ih privući ozbiljnim kontaktom očima, nakon čega se poljupci pretvaraju u čistu ljubav i strast!

Vezani sadržaj:

Vitashop

Najnovije

Najčitanije