5 stvari koje nikada ne smijete reći tijekom seksa

5 stvari koje nikada ne smijete reći tijekom seksa

5 stvari koje nikada ne smijete reći tijekom seksa
  • Objavljeno: Subota, 20.11.2021.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Zanimljivosti

Riječi ponekad zaista imaju veliku snagu. One mogu uljepšati nečiji dan, povrijediti nekoga, uzbuditi, ali i odgoditi orgazam!

Da biste partneru i sebi priuštili uzbuđenje kakvo zaslužujete, svakako izbjegavajte ovih 5 verbalnih zamki tijekom seksa:

1. Ne predlažite partneru nešto u što niste sigurni

Iako vam se sviđa pomisao na analni seks, nemojte to predlagati tijekom seksa. Postoji mogućnost da vam se neće svidjeti ili da niste u potpunosti spremni na taj korak, što će samo pokvariti ovaj uzbudljivi i strastveni trenutak. Prije eksperimentiranja razgovarajte s partnerom o svojim željama i pripremite tijelo i um na eksperimente.

2. Ne pričajte o kućanskim poslovima ili bilo kakvim obavezama

Pitanje poput jesi li nahranio psa, ne spada u temu razgovora o kojoj vaš partner želi slušati tijekom seksa. Za vrijeme vođenja ljubavi, izbjegavajte rasprave o djeci ili obavezama. Prihvatite seks kao opuštajući čin u kojem zaboravljate na sva opterećenja i frustracije.

3. Ne hvalite partnera ako to doista ne mislite

Ne lažirajte orgazme i ne govorite partneru da je najbolji ljubavnik ako to doista ne mislite. Ako uvjerite partnera da je napravio nešto dobro, možda ćete biti osuđeni na to da vam stalno pruža nešto što vam se ustvari ne sviđa. Osim toga, vi ste odgovorni za svoj orgazam, stoga si nemojte uskraćivati uzbuđenje ni na koji način.

4. Ne komentirajte partnerov izgled na negativan način

Uvijek podsjetite svog partnera kako je seksi. Spavaća soba je idealna za podjelu komplimenata! No, ostanite uvijek pri pozitivnim komentarima. Zapamtite da isticanje nepravilnosti sigurno ne vodi do dobrog seksa!

5. Ne započinjite svađu

Otvoreni i iskreni razgovori su ključna sastavnica sretnog odnosa. Međutim, za sve postoji vrijeme i mjesto stoga žustre rasprave ostavite izvan postelje!

Vezani sadržaj:

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti